Libnet.ro
UNICEF

10:45

Simona Halep isi cunoaste adversara din optimile turneului de la Miami. N-a castigat niciodata in fata ei

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi cunoaste adversara din optimile turneului de la Miami. N-a castigat niciodata in fata ei

Pentru un loc in sferturile de finala Simona Halep va juca la Miami Open impotriva unei alte jucatoare din Italia. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open: Jucatoarea a invins-o pe sportiva italiana Camila Giorgi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open. Jucatoarea de tenis a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie.

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in optimi

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Miami, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5.

Simona Halep la Miami: adversara de cosmar pentru romanca in optimi. N-a invins-o niciodata in trei incercari

Simona Halep a ajuns, in premiera, in optimile turneului de la Miami, insa daca vrea sa treaca in sferturi, atunci va avea nevoie de o prestatie cu adevarat speciala.

Simona Halep dupa eliminarea Camilei Giorgi: Nu simt ca joc cel mai bun tenis al meu

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Miami dupa 6-4, 7-5 cu Camila Giorgi din Italia. Vedeti mai jos ce a declarat Halep la finalul intalnirii de pe Grandstand.

Simona Halep, in optimile turneului WTA de la Miami

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat duminica in optimile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), cu premii totale de 5. 235 dolari, dupa ce a trecut in .

O noua adversara la prima vedere pentru Simona Halep la Miami Open

Simona Halep s-a calificat, vineri, in turul 3 la Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory, si stie deja cu cine va juca pentru un loc in optimile de finala.

Simona Halep la Miami Open: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Ucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Simona Halep la Miami: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Simona Halep a trecut, in turul III, de Camila Giorgi Italia, 37 WTA) si e in optimile turneului de la Miami. Constanteanca de 23 de ani a avut doua momente dificile peste care a trecut cu ajutorul antrenorului ei.

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi 6-4, 7-5/ In optimile competitiei

Simona Halep favorita numarul trei) a reusit sa se califice in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Camila Giorgi Italia - locul 37 WTA). A fost 6-4, 7-5 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 29 de minute.

Simona Halep la Miami: s-a anuntat ora meciului ei de astazi cu Camila Giorgi. Va fi prima partida a zilei

Simona Halep poate bifa o performanta, in premiera, la Miami, daca va trece, astazi, de o adversara pe care n-a mai intalnit-o niciodata in circuitul WTA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )