Libnet.ro
UNICEF

14:30

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi 6-4, 7-5/ In optimile competitiei

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi 6-4, 7-5/ In optimile competitiei

Simona Halep favorita numarul trei) a reusit sa se califice in optimile turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Camila Giorgi Italia - locul 37 WTA). A fost 6-4, 7-5 pentru Simona, dupa un meci care a durat o ora si 29 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Miami: Simona Halep vs Camila Giorgi se va disputa de la ora 18:00

Simona Halep cap de serie numarul trei) o va intalni pe Camila Giorgi locul 37 WTA) in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul de pe Grandstand va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 18:00 si in direct pe Dolcesport 1.

Meciul Simona Halep - Camila Giorgi, programat astazi, de la ora 18.00, in turul al treilea al Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, astazi, de la ora 18. 00, impotriva sportivei italiene Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, in turul al treilea al turneului de categorie Premier.

LIVE TEXT Simona Halep vs Camila Giorgi 0-0

Simona Halep cap de serie numarul trei) o intalneste pe Camila Giorgi locul 37 WTA) in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul de pe Grandstand este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Dolcesport 1.

WTA Miami Simona Halep se califica in turul al treilea, dupa ce a invins-o pe Nicole Vaidisova (6-4, 2-6, 6-1): Nu sint la 100% din potential

Simona Halep a trecut in trei seturi de cehoaica Nicole Vaidisova 6-4, 2-6, 6-1) in turul 2 al turneului de la Miami. Imediat dupa partida, Halep a declarat chiar pe teren ca nu este la 100% din potential dupa ce tocmai a castigat turneul de la Indian Wells.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open: Jucatoarea a invins-o pe sportiva italiana Camila Giorgi

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open. Jucatoarea de tenis a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie.

Miami 2015. Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a trecut de Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami.

Live Text Miami 2015. Halep - Giorgi: ora 18.00. Simona lupta pentru optimi

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami. Live Text Halep - Giorgi: ora 18.

Simona Halep la Miami: ce o ingrijoreaza inaintea meciului din turul III si ce si-a propus pentru duelul cu Giorgi

Simona Halep a trecut, in turul II, de o adeversara cu care nu se mai intalnise in circuitul WTA, iar la final a admis ca acest amanunt i-a ingreunat meciul decis in trei seturi. Constanteanca de 23 de ani n-a jucat nici cu Camila Giorgi pana acum, insa nu aceasta e principala ei grija.

Simona Halep la Miami: s-a anuntat ora meciului ei de astazi cu Camila Giorgi. Va fi prima partida a zilei

Simona Halep poate bifa o performanta, in premiera, la Miami, daca va trece, astazi, de o adversara pe care n-a mai intalnit-o niciodata in circuitul WTA.

Live Text Miami 2015. Halep - Giorgi: 0-0. Cele doua se intalnesc pentru prima data

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o va intalni, de la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Camila Giorgi, 37 WTA, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Miami.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )