Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul WTA

Online Sport Online Sport,
Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep ramane si in aceasta saptamana pe pozitia a 3-a in clasamentul mondial actualizat de WTA. continuă pe Online Sport

Simona Halep ramane pe locul trei in ierarhia mondiala

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul trei, cu 5. 151 puncte, in clasamentul WTA, conform ierarhiei ce a fost anuntata luni, noteaza Mediafax. Irina-Camelia Begu a urcat o pozitie si se afla pe.

Halep se mentine pe locul 3 WTA. Imagine de colectie cu Simona, Irina si Monica

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul trei, cu 5. 151 puncte, in clasamentul WTA, conform ierarhiei ce a fost anuntata luni, pe site-ul wtatennis. com.

Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, cu 5. 151 puncte, conform ierarhiei ce a fost anuntata luni, pe site-ul wtatennis. com. in acelasi clasament, Irina-Camelia Begu a urcat o pozitie pana pe 2.

Clasament WTA: Halep isi mentine pozitia, ascensiune pentru Begu in top 30

Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA, actualizat luni, cu toate ca nu a mai evoluat de la turneul de la Wimbledon. Singura romanca in ascensiune este Irina Begu.

Cum a fost surprinsa Simona Halep in acest weekend

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si capitanul nejucator Alina Tecsor au luat pranzul impreuna, ieri, intr-un local din Herastrau. Simona a postat pe contul sau de Facebook o imagine cu gasca, la o.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )