Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells, potrivit WTA. VIDEO

Antena3 Antena3,
Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells, potrivit WTA. VIDEO

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 3 WTA, in fata americancei Varvara Lepchenko, locul 31 WTA, in meciul care. continuă pe Antena3

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in optimile Indian Wells

Simona Halep va evolua in optimile de finala de la Indian Wells, unde o va intalni pe jucatoarea cehaKarolinaPliskova 15 WTA).

VIDEO Simona Halep, lovitura meciului cu Varvara Lepchenko - Aplaudata la scena deschisa de publicul de la Indian Wells

Simona Halep a invins-o pe Varvara Lepchenko si s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Favorita numarul trei, Halep a reusit si cel mai frumos punct al partidei.

Simona Halep ajunge in optimi la Indian Wells si ramane pe locul 3 WTA

Luni dimineta, la la Indian Wells, Simona Halep a invins-o pe reprezentanta gazdelor Varvara Lepchenko si a avut nevoie de trei seturi pentru a obtine calificarea in faza optimilor de finala. Accesul in aceasta faza a competitiei ii asigura Simonei Halep locul 3 WTA, in fata Petrei Kvitova.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la Indian Wells. Miza este pastrarea locului 3 in clasamentul WTA

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala. Favorita numarul 3, Halep a jucatluni dimineata cu Varvara Lepchenko si stie cu cine va juca in optimi, dar si posibila adversara din sferturi.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (luni, 5:30)

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala.

LIVE Simona Halep joaca acum la Indian Wells

Simona Halep a aflat vineri dimineata ora primului sau meci pe care il va disputa chiar in aceasta searala Indian Wells. Partida are loc la o ora foarte rezonabila pentru Romania. Iata programul de astazi al romanilor, care vor juca toti in California, live text pe onlinesport. ro.

Halep, in turul 3 la Indian Wells. A pierdut rapid primul set, apoi a spulberat-o pe rusoaica Gavrilova

Simona Halep, locul 3 WTA, a castigat primul sau meci in acest an la Indian Wells, in fata rusoaicei Daria Gavrilova locul 106 WTA), dupa ce a pierdut primul set in 34 de minute, dar a revenit apoi si le-a transat pe urmatoarele doua fara emotii.

Indian Wells: Simona Halep vs Varvara Lepchenko, ultimul meci al zilei pe terenul unu (dupa ora 05:30)

Simona Halep va incheia ziua de tenis de la Indian Wells, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Varvara Lepchenko SUA - 31 WTA) in ultimul meci de pe terenul unu. Simona va intra in arena dupa meciurile lui Roger Federer si Rafael Nadal.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko (6-1, 3-6, 6-1)

Simona Halep cap de serie numarul 3) s-a calificat luni dimineata in optimile turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko locul 31 in clasamentul WTA) in trei seturi 6-1, 3-6, 6-1), potrivit rezultatelor afisate de Reuters.

Indian Wells 2015: La ce ora joaca Simona Halep si ceilalti romani

Indian Wells 2015, turul al treilea. Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells cu americanca Varvara Lepchenko, locul 31 WTA. Meciul este programat la ora 20. 30 pe Stadium 1, adica la ora 05. 30 in Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )