Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep la Miami. Serena Williams s-a calificat in semifinale, unde o asteapta pe Halepeno

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Serena Williams s-a calificat in semifinale, unde o asteapta pe Halepeno

Serena Williams s-a calificat in semifinale la Miami, dupa o victorie muncita, in trei seturi, contra Sabinei Lisicki, din Germania. continuă pe Adevărul

Serena Williams s-a calificat in sferturi la Miami Open

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, informeaza wtatennis. com. Williams a invins-o in.

Serena Williams S-A CALIFICAT in sferturile de finala de la Miami Open

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, informeaza wtatennis. com, conform.

Simona Halep la Miami: vom avea inca o noapte alba a tenisului. Organizatorii au anuntat ora meciului Halep - Stephens

Simona Halep tinteste calificarea in semifinale, acolo unde, foarte probabil, va da peste Serena Williams. Pana la intalnirea cu liderul mondial insa, constanteanca de 23 de ani trebuie sa depaseasca o adversara care a fost poreclita Mica Serena.

Simona Halep la Miami: romanca s-a calificat in sferturi dupa o prima victorie impotriva Flaviei Pennetta

Simona Halep locul 3 WTA) a invins-o pe italianca Flavia Pennetta locul 28 WTA) in optimile turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. Romanca s-a calificat in sferturi, unde o va intalni pe Sloane Stephens locul 45 WTA).

Simona Halep la Miami. CTP explica diferenta dintre ea si Penetta: Simona a fost linistita ca si cum se uita la film

Simona Halep a trecut de italianca Flavia Penetta si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami, iar victoria ei a starnit reactii in toata lumea.

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in optimi

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Miami, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe Camila Giorgi, scor 6-4, 7-5.

Simona Halep la Miami Open: romanca a reusit o performanta in premiera si e in optimile turneului. Cum a ajutat-o Ionita

Ucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, duminica, pe sportiva italiana Camila Giorgi, locul 37 WTA si cap de serie numarul 30, cu scorul de 6-4, 7-5, si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Simona Halep la Miami. Simona va juca la noapte impotriva fiicei unui violator. Tatal ei se dadea la nevestele colegilor

Simona Halep va juca in aceasta noapte la Miami, impotriva americancei Sloane Stephens, partida urmand a incepe la ora 02. 00, in direct la Dolcesport.

Simona Halep la Miami. Laude de la un adversar de cosmar: Simona va fi viitorul numar 1 al tenisului feminin

Simona Halep va juca la Miami, maine dimineata, in jurul orei 04. 00 Dolcesport), in optimile turneului din Florida, la finalul caruia poate redeveni numarul doi mondial.

FOTO Simona Halep la Miami. Cinci poze cu jucatoarea noastra care pot starni foarte usor imaginatia barbatilor

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami si daca va castiga aceasta competitie va urca pe locul 2 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )