Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep si Monica Niculescu au fost eliminate din probele de dublu de la Shenzen. Romancele au fost invinse de cuplul din Rusia, Natela Dzalamidze si Veronika Kudermetova

România Liberă România Liberă,
Simona Halep si Monica Niculescu au fost eliminate din probele de dublu de la Shenzen. Romancele au fost invinse de cuplul din Rusia, Natela Dzalamidze si Veronika Kudermetova

Perechea Simona Halep - Monica Niculescu a pierdut, marti, cu scorul 3-6, 3-6, in fata cuplului din Rusia, Natela Dzalamidze/ Veronika Kudermetova, in runda inaugurala a probei de dublu a turneului de la Shenzhen, disputat pe suprafata dura, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

WTA Shenzhen: Simona Halep si Monica Niculescu, invinse in turul I al probei de dublu

Cuplul Simona Halep/Monica Niculescu, cap de serie numarul 4, a fost invins, marti, cu scorul de 6-3, 6-3, de perechea rusa Natela Dzalamidze/Veronika Kudermetova, in turul I al probei de dublu a turneului de la Shenzhen.

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala de la Shenzhen. N-a jucat niciodata impotriva ei

Simona Halep a debutat cu dreptul in 2017, trecand de primul tur al turneului de la Shenzhen, dupa ce a invins-o pe sarbaoica Jelena Jankovici.

EMOTII MARI PENTRU SIMONA HALEP! Meciul cu Kelena Jankovic se va disputa LUNI, 2 IANUARIE

Organizatorii turneului de la Shenzhen au anuntat programul zilei de doi ianuarie. Partida dintre Simona Halep si Jelena Jankovic, originara din Serbia, va avea locla5:00, ora Romaniei. Simona si.

A treia infrangere a zilei pentru Romania, la Shenzhen: Halep si Niculescu, ELIMINATE in proba de dublu

A treia infrangere pentru Romania la Shenzhen a fost adusa de cuplul Simona Halep si Monica Niculescu. Cele doua au pierdut in fata perechii formata din Natela Dzalamidze / Veronika.

Monica Niculescu, Sorana Cirstea, Simona Halep si Raluca Olaru evolueaza, marti, la Shenzhen Open. Orele la care incep meciurile romancelor

Jucatoarele Monica Niculescu, la simplu si la dublu, Sorana Cirstea, la simplu, Simona Halep, la dublu, si Raluca Olaru, tot la dublu, vor evolua, marti, la Shenzhen Open.

Monica Niculescu, ELIMINATA din cadrul turneului de la Shenzhen

Monica Niculescu a suferit prima infrangere a anului. Romanca a fost eliminata din cadrul turneului de la Shenzhen de chinezoaica Wang Qiang. Monica a pierdut in doua seturi, scor 7-6,.

WTA Shenzhen: Monica Niculescu, eliminata in turul doi de Qiang Wang

Monica Niculescu locul 38 WTA) a parasit turneul WTA de la Shenzhen in turul al doilea, dupa ce a fost invinsa in doua seturi, scor 7-61), 6-4, de Qiang Wang, locul 73 WTA.

Monica Niculescu, in prim-planul unui rezultat-surpriza la Shenzhen

Monica Niculescu a inceput ziua dis-de-dimineata, jucand de la ora 5 ora Romaniei) pe tabloul de simplu al turneului de la Shenzhen.

Tenismenele romance au intrat cu dreptul in sezonul 2017. Monica Niculescu si Sorana Carstea s-au calificat in etapele urmatoare ale turneului de la Shenzen

Sezonul 2017 a debutat cu dreptul pentru tenismenele Monica Niculescu si Sorana Carstea. Niculescu, numarul 38 mondial s-a calificat in turul doi al turneului de la Shenzen in meciul cu reprezentanta gazdelor, Kai-Lin Zhang.

Monica Niculescu merge in optimile de finala in turneul de tenis WTA de la Shenzen

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat in optimile de finala ale turneullui WTA de la Shenzhen, informeaza Agerpres. Niculescu a invins-o in primul tur pe Kai-Lin Zhang China).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )