Libnet.ro
UNICEF

05:00

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala de la Shenzhen. N-a jucat niciodata impotriva ei

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala de la Shenzhen. N-a jucat niciodata impotriva ei

Simona Halep a debutat cu dreptul in 2017, trecand de primul tur al turneului de la Shenzhen, dupa ce a invins-o pe sarbaoica Jelena Jankovici. continuă pe Adevărul

WTA Brisbane: Irina Begu si-a aflat adversara din prima runda

Irina-Camelia Begu, locul 29 mondial, va debuta in noul sezon WTA contra rusoaicei Daria Kasatkina, locul 26, duminica, in runda inaugurala a turneului de la Brisbane, dotat cu premii de un milion de dolari.

EMOTII MARI PENTRU SIMONA HALEP! Meciul cu Kelena Jankovic se va disputa LUNI, 2 IANUARIE

Organizatorii turneului de la Shenzhen au anuntat programul zilei de doi ianuarie. Partida dintre Simona Halep si Jelena Jankovic, originara din Serbia, va avea locla5:00, ora Romaniei. Simona si.

Simona Halep incepe anul 2017 in forta. Ce adversara PUTERNICA va intalni romanca in primul meci de la Shenzhen

Simona Halep va incepe anul 2017 in forta. Romanca va debuta contra Jelenei Jankovic, in runda inaugurala, de la Shenzhen din China. Tenismena din Constanta este a doua favorita a.

Simona Halep, PRIMA VICTORIE din 2017: Romanca s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen

UPDATE: Simona Halep o va intalni, miercuri, 4 ianuarie, in turul urmator peKaterina Siniakova. Anul Nou a adus si primele vesti bune din sport. Dupa Sorana Cirstea si.

A fost un meci dificil, dar am facut totul pentru a castiga. Simona Halep, DECLARATII IMPORTANTE dupa prima victorie din noul an

Simona Halep a invins-o in trei seturi pe Jelena Jankovic, in primul meci din 2017, si s-a calificat in optimile turneului de la Shenzhen. Romanca s-a impus cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3.

VIDEO Simona Halep a reusit lovitura anului in Fed Cup

Simona Halep 4 WTA) a iesit castigatoare in sondajul pentru lovitura anului 2016 in Fed Cup. Halep s-a aflat pe primul loc in preferintele fanilor, cu o executie din partida cu Karolina Pliskova Cehia), in primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup.

WTA Shenzhen: Simona Halep vs Jelena Jankovic 6-1, 3-6, 6-3/ Halep, in turul doi - Victorie muncita

Cap de serie numarul doi, Simona Halep a inceput anul 2017 cu un test important asa cum i-a transmis si Darren Cahill intr-un time-out), numarul 4 WTA invingand-o pe Jelena Jankovic 54 WTA). Dupa un prim set perfect 6-1), Simona a avut o cadere in cel de-al doilea, a cedat initiativa, iar sarboaica a trimis meciul in setul decisiv 3-6). Mai atenta si cu o deplasare buna, Halep a reusit break-ul la 3-2 in decisiv, iar apoi setul l-a castigat la trei, reusind astfel sa ajunga in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen competitie pe care a castigat-o in 2014).

Monica Niculescu, Sorana Cirstea, Simona Halep si Raluca Olaru evolueaza, marti, la Shenzhen Open. Orele la care incep meciurile romancelor

Jucatoarele Monica Niculescu, la simplu si la dublu, Sorana Cirstea, la simplu, Simona Halep, la dublu, si Raluca Olaru, tot la dublu, vor evolua, marti, la Shenzhen Open.

Simona Halep s-a calificat in turul II al turneului de la Shenzhen

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o luni cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, pe sportiva sarba Jelena Jankovici, locul 54 WTA, in turul I al turneului de la Shenzhen .

Simona Halep, debut chinuit in 2017. Romanca a avut probleme mari la Shenzhen in meciul cu Jankovici

Simona Halep a inceput anul sportiv 2017 la turneul de la Shenzhen, unde a dat piept cu fostul numar 1 WTA, sarboaica Jelena Jankovici.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )