Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Halep: Am muncit foarte mult ca sa fiu cat mai buna cu putinta, sa devin numarul 2 mondial este o mare realizare

B1 B1,
Simona Halep: Am muncit foarte mult ca sa fiu cat mai buna cu putinta, sa devin numarul 2 mondial este o mare realizare

Romanca Simona Halep spune ca va fi o mare realizare urcarea pe pozitia a 2-a in clasamentulWTA, in conditiile in care chinezoaica Na LI va sta pe banca la turneele americane din cauza unei accidentari. continuă pe B1

Simona Halep, programul pentru a doua parte a sezonului

Pentru Simona Halep se anunta o vara si o toamna foarte intensa, chiar daca jucatoarea noastra a anuntat ca nu va participa la turneul WTA de la Montreal.

Simona Halep: A fost un an incredibil! Abia astept sezonul pe hard

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care din 11 august va deveni numarul 2 mondial, a declarat, pentru site-ul oficial al WTA, ca 2014 a reprezentat un an incredibil, insa va munci mult pentru a se califica la Turneul Campioanelor, care se va desfasura.

Simona Halep: A fost un an incredibil, dar raman concentrata pentru a ajunge la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care din 11 august va deveni numarul 2 mondial, a declarat, pentru site-ul oficial al WTA, ca 2014 a reprezentat un an incredibil, insa va munci mult pentru a se califica la Turneul Campioanelor, care se va desfasura in perioada 20-26 octombrie, in Singapore, transmite Mediafax.

Simona Halep are calea libera spre locul 2 mondial. Se va intampla pe 11 august

Chiar daca inseamna sa profite de problemele chinezoaicei Na Li, pentru Simona Halep vestile sunt dintre cele mai bune in perspectiva accederii pe locul doi in clasamentul mondial WTA.

Simona Halep: Locul 2 mondial este o mare realizare. Abia astept sa debutez in SUA!

Simona Halep, care din 11 august va deveni numarul 2 mondial, a declarat ca anul 2014 a fost unul incredibil din toate punctele de vedere si ca isi doreste sa ajunga la Turneul Campioanelor din Singapore, din perioada 20-26 octombrie.

Simona Halep: E o performanta incredibila sa ajung pe locul doi

Dupa ce chinezoaica Na Li sisa anuntat abandonul de la urmatoarele turnee, romanca Simona Halep va urca pana pe locul doi in clasamentul WTA.

Simona Halep anunta revenirea in circuit: Ne vedem la Cincinnati

Jucatoarea Simona Halep a vorbit pentru site-ul WTA despre anul 2014, unul pe care il considera incredibil, dar spune ca ramane in continuare concentrata pentru obiectivul urmator, si anume participarea la Turneul Campionelor de la Singapore.

Simona Halep trece pe locul 2 in clasamentul WTA, datorita jucatoarei Na Li care nu participa la turneele americane

Simona Halep trece pe locul doi in clasamentul WTA, deoarece jucatoarea Na Li nu va participa la turneele americane in urma unei accidentari.

Simona Halep va urca pe locul 2 in clasamentul WTA, dupa ce Na Li s-a retras de la turneele americane

Chinezoaica Na Li a anuntat ca nu va participa la turneele care vor avea loc in perioada urmatoare in America de Nord, inclusiv US Open, astfel ca Simona Halep va urca pe locul 2 in clasamentul WTA. Din.

Simona Halep, numarul 2 mondial incepand cu 11 august!

Simona Halep va reusi un nou record al tenisului feminin romanesc, ea urmand sa urce pe locul 2 mondial pe data de 11 august. Na Li, actualul numar 2 WTA, a anuntat ca nu va participa la turneele americane, astfel ca nu isi va putea apara punctele castigate anul trecut si va cadea in clasamentul general.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )