Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea anului

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea anului

Simona Halep a fost nominalizata, alaturi de belarusele Victoria Azarenka si Arina Sabalenka, americ. continuă pe România Liberă

WTA: Simona Halep nu a mai fost nominalizata la premiul de favorita a fanilor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, nu a mai fost nominalizata in 2020 de Asociatia Jucatoarelor profesioniste de Tenis WTA) la premiul de Favorita a fanilor, dupa ce a castigat precedentele trei editii.

Clubul secret inspirat de Simona Halep. Ce isterie a creat romanca noastra in tenis

Simona Halep este in top 10 WTA , fara intrerupere, de aproape sapte ani. O performanta absolut impresionanta a romancei, care a devenit o sursa de inspiratie pentru tinerele din circuit. Mai multe jucatoare aflate in plina ascensiune si-au exprimat admiratia pentru Simona, pe care o au ca model de urmat. Jucatoarea de pe locul .

Simona Halep, dezvaluire cutremuratoare despre problemele de sanatate: E cumplit

Simona Halep este cea mai buna sportiva a Romaniei si si-a castigat admiratia lumii intregi. Este in top 10 WTA de aproape sapte ani, timp in care a obtinut venituri record, peste 37 milioane de dolari brut. Dar putina lume vorbeste si despre sacrificiile pe care jucatoarea de pe locul 2 mondial le-a facut pentru .

Simona Halep i-a dat peste nas lui Gigi Becali. Ce a facut romanca

Simona Halep a lucrat in actualul sezon fara un preparator fizic angajat oficial, dupa ce l-a demis pe Teo Cercel in ianuarie. Nu s-a dovedit a fi cea mai buna strategie, chiar daca jucatoarea de pe locul 2 mondial a castigat trei titluri WTA in 2020. O performanta deloc rea daca tinem cont ca mai .

FOTO Simona Halep are un membru nou in echipa

Simona Halep se afla in plin program de pregatire pentru sezonul 2021, numarul doi WTA aratandu-le fanilor pe Instagram cum lucreaza in aceasta perioada a anului.

Ce a putut sa spuna Simona Halep despre Gica Hagi: Nu o sa pot sa fac asta

Simona Halep a terminat anul pe locul 2 in circuitul WTA si ramane printre cele mai importante sportive din Romania. Nu de putine ori, Halep si-a recunoscut admiratia pentru concitadinul ei, Gheorghe Hagi, cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Regele a fost mereu un exemplu pentru Halep, care insa stie si capitolul la .

Simona Halep va participa la Australian Open 2021

Jurnalistii de la Daily Telegraph anunta, joi, ca Simona Halep va participa la Australian Open, primul Grand Slam al lui 2021. Locul 2 in clasamentul WTA, Halep devine astfel capul de serie cel mai important care confirma, pana acum, participarea la intrecerea de la Melbourne.

Simona Halep, veste de ultima ora. E oficial, cand incepe Australian Open

Pandemia de coronavirus continua sa dea peste cap tenisul la nivel inalt si pentru sezonul 2021. Autoritatile statului Victoria au decis sa amane Australian Open, primul turneu de Grand Slam din noul an. Astfel, competitia va incepe cu trei saptamani mai tarziu, pe 8 februarie, anunta Daily Mail. Initial, startul era programat pentru 18 ianuarie.

Doliu pentru Simona Halep. A murit in aceasta dimineata, dupa ce a luat Covid-19

Cornel Idu, patronul uneia dintre cele mai importante firme de shipping din tara, a murit marti, la varsta de 67 de ani, anunta Cuget Liber. Acesta fusese infectat cu noul coronavirus, iar starea de sanatate i s-a inrautatit foarte repede. A facut infarct in aceasta dimineata, la Spitalul Judetean Constanta, unde fusese internat de urgenta.

Corneliu Idu, omul care a sustinut-o pe Simona Halep la inceputul carierei sportive, a incetat din viata

Corneliu Idu, omul de afaceri a ajutat-o financiar pe Simona Halep in tenis, la inecputul carerei sale, a murit duminica dimineata. Potrivit unor surse g4media, barbatul in vasrta de 67 de anifusese.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )