Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep se opeste in sferturi la Eastbourne

România Liberă România Liberă,
Simona Halep se opeste in sferturi la Eastbourne

Simona Halep a pierdut sfertul de finala de la Eastbourne, impotriva germancei Angelique Kerber, in . continuă pe România Liberă

Simona Halep pierde cu Angelique Kerber, in minimum de seturi, si paraseste WTA Eastbourne inca din sferturi! Misiune complicata la Wimbledon pentru sportiva noastra

Simona Halep 7 WTA) a pierdut sfertul de finala cu Angelique Kerber 5 WTA), 6-4 6-3, la WTA Eastbourne, aratandu-si inca o data slabiciunile pe iarba.

Simona Halep, inainte de debutul la Eastbourne: Am jucat foarte bine in trecut pe iarba si sper sa o fac din nou

Simona Halep 7 WTA) a inceput perfect sezonul de iarba, duminica, trecand in turul doi in proba de dublu de la Eastbourne, alaturi de Raluca Olaru. Fostul lider mondial are asteptari mari si la simplu, unde va debuta marti.

Simona Halep, calificare in sferturi la Eastbourne

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne dupa un meci de trei seturi cu Polona Hercoq.

WTA Eastbourne: Simona Halep, in sferturi (6-1, 4-6, 6-3 cu Polona Hercog) Meci de gala cu Angelique Kerber

Simona Halep a dominat in mare parte meciul cu Polona Hercog gratie planului tactic respectat foarte bine agresiva la retur, deplasare superioara de pe linia de fund, cu solutii inspirate in momentele cheie), dar a pierdut putin fraiele in setul al doilea a avut doua game-uri de serviciu pierdute la zero). A fost pana la urma o victorie care s-a conturat dupa o ora si 48 de minute, scor 6-1, 4-6, 6-3. in sferturile de la Eastbourne, Simona va da peste una dintre vechile ei rivale, Angelique Kerber campioana en-titre de la Wimbledon).

Simona Halep, invinsa de Angelique Kerber in sferturi de finala la Eastbourne

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte WTA, a fost invinsa joi de germanca Angelique Kerber, locul 5 in ierarhia mondiala, in doua seturi, 6-4, 6-3, in sferturile de finala ale turneului WTA.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Eastbourne (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA pe iarba de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de 998. 712 dolari, miercuri,.

Asa am trait Simona Halep contra Angelique Kerber in sferturi la Eastbourne

Pentru Simona Halep meciul cu Angelique Kerber din sferturile turneului de la Easbourne a reprezentat cel mai important test pe iarba inaintea participarii la Wimbledon.

WTA Eastbourne: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in semifinalele probei de dublu

Perechea Simona Halep Raluca Olaru continua parcursul bun la Eastbourne. Dupa ce au trecut in primul tur de principalele favorite, romancele au invins in sferturi echipa Alicja RosolskaZhaoxuan Yang PoloniaChina), scor 2-6, 6-0, 10-4 si s-au calificat in penultimul act al competitiei. Meciul a durat o ora si doua minute.

Halep, in sferturi la Eastbourne

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a invins-o, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3, pe slov.

Organizatorii au anuntat ora la care va juca, joi, Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne

Simona Halep 7 WTA) va evolua, joi, de la ora 14. 30, cu germana Angelique Kerber 5 WTA) si in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )