Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep crede in sansa ei la US Open: Imi place sa lupt

Online Sport Online Sport,
Simona Halep crede in sansa ei la US Open: Imi place sa lupt

Simona Halep este calificata in turul 3 la US Open unde o intalneste pe Mirjana Lucic, o jucatoare de 32 ani din Croatia, dar numarul doi spune ca este pregatita sa lupte pentru fiecare punct in parte si este mult mai increzatoare decat a fost la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Simona Halep debuteaza la US Open. Romanca poate deveni numarul 1 mondial

Simona Halep joaca, luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur de la US Open, turneu la care este cotata cu a doua sansa de castig, dupa liderul american Serena Williams.

Simona Halep debuteaza la US Open. Cum poate romanca sa devina numarul 1 mondial

Simona Halep joaca, luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur de la US Open, turneu la care este cotata cu a doua sansa de castig, dupa liderul american Serena Williams.

Ion Tiriac o va sustine pe Simona Halep in tribune, la US Open

Ion Tiriac va asista in meciul pe care Simona Halep 2 WTA) il va disputa luni, incepand cu ora 18. 00, in primul tur US Open. Romanca se va duela cu americanca Danielle Collins fara loc WTA).

VIDEO Simona Halep: Am invatat ca trebuie sa lupt pana la ultima minge/ Este un pic de presiune, toata lumea imi spune ca pot castiga titlul, dar fiecare meci e dur

Simona Halep a declarat, luni, la conferinta de presa de dupa meciul din primul tur de la US Open, ca a avut emotii impotriva jucatoarei care a reusit sa ii ia primul set, Danielle Rose Collins, ca simte presiunea pozitiei secunde in clasamentul mondial, insa ca a invatat ca trebuie sa lupte pana la ultima minge si sa castige partida chiar daca a pierdut primul set.

Simona Halep explica debutul la US Open: A trebuit sa fac destule

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a castiga meciul cu americanca Danielle Rose Collins din primul tur al turneului US Open.

Victorie muncita, in trei seturi, pentru Simona Halep, in primul tur la US Open: Romanca se va duela in turul doi cu slovaca Cepelova

Simona Halep, locul doi mondial si a doua favorita, a invins-o pe Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, scor 6-7, 6-1, 6-2. Simona a avut parte.

Victorie cu emotii pentru Simona Halep, in primul tur de la US Open

Simona Halep a avut nevoie de set decisiv pentru a se califica in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. A doua jucatoare a lumii a revenit dupa ce a pierdut primul set in tie-break si a.

Succes, Simona Halep la US Open! Ion Tiriac o sustine pe romanca la New York

Ion Tiriac a sosit la New York pentru a urmari primul meci al Simonei Halep, la US Open, ultimul turneu de Grand Slam din acest an, fostul tenismen asistand, duminica dupa-amiaza, la un antrenament al ocupantei locului 2 WTA.

Victorie muncita pentru Simona Halep in primul tur la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie nr. 2, a avut nevoie, luni, de un set decisiv pentru a o invinge, cu scorul de 6-7 2), 6-1, 6-2, pe jucatoarea americana Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553 in 2012, in.

Simona Halep, victorie categorica in turul 2 la US Open

Pentru Simona Halep meciul din turul 2 cu Jana Cepelova a semanat mai mult a antrenament cu public, desi nu foarte multi americani s-au inghesuit in tribunele arenei Louis Armstrong, a doua de la Flushing Meadows, pentru a o vedea la lucru pe a doua favorita de la US Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )