Libnet.ro
UNICEF

18:30

Clasamentul WTA dupa Australian Open 2021: Simona Halep cade de pe locul 2 mondial intr-un singur scenariu

B1 B1,
Clasamentul WTA dupa Australian Open 2021: Simona Halep cade de pe locul 2 mondial intr-un singur scenariu

Simona Halep a parasit Australian Open 2021 in faza sferturilor de finala, marti, fiind eliminata de Serena Williams, care a invins-o cu scorul de 6-3 6-3dupa o ora si 23 de minute de joc. Desi. continuă pe B1

Simona Halep pleaca acasa cu peste 400.000 de dolari dupa Australian Open 2021. La cat a ajuns averea sportivei

Simona Halep a fost eliminata de la Australian Open, marti, in faza sferturilor de finala, dupa ce a pierdut partida cu Serena Williams 11 WTA, 39 de ani), 6-3 6-3. Chiar si asa, a doua tenismena a lumii se.

Totul despre Simona Halep vs. Serena Williams, la Australian Open 2021. Data si ora meciului, cotele de la casele de pariuri, palmares

Dupa ce a trecut in 3 seturi de Iga Swiatek, in optimile Australian Open 2021, Simona Halep va avea o noua confruntare de foc la turneul australian. Sportiva romanca o va intalni in sferturi pe Serena.

Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa Australian Open

Eliminata in sferturi la Australian Open, pentru Simona Halep urmeaza o perioada de pauza.

Simona Halep - Serena Williams, LIVE TEXT in sferturi la Australian Open 2021

Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, o intalneste pe Serena Williams, locul 11 WTA, in sferturile turneului Australian Open 2021.

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in teren, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021

Simona Halep, 2 WTA, s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021, dupa ce a invins-o pe jucatoarea poloneza Iga Swiatek, in varsta de 19 ani si numarul 17 WTA. Dupa aceasta victorie,.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in sferturi la Australian Open 2021

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, astazi, de Serena Williams, in sferturi la Australian Open 2021. Tenismena americana o intalneste in semifinale pe Naomi Osaka.

Prima reactie a Serenei Williams, dupa ce a invins-o categoric pe Simona Halep, la Australian Open 2021

Simona Halep nu i-a putut face fata Serenei Williams in sferturile Australian Open 2021. Americanca s-a impus categoric, in doua seturi, 6-3, 6-3. Aceasta a oferit o reactie la cald, imediat dupa victoria.

Ce scrie presa internationala despre meciul Simona Halep - Serena Williams |Australian Open 2021

Simona Halep va juca pentru cea de-a 13-a oara in cariera cu Serena Williams. Meciul mult asteptat din sferturile Australian Open 2021 a fost analizat in presa internationala. Cei de la New York Times s-au.

Anuntul Simonei Halep dupa victoria de la Australian Open 2021. Ce le-a transmis fanilor

Smona Halep vine cu un anunt dupa victoria de la Australian Open. Ce le-a impartasit celebra sportiva fanilor imediat dupa ce a trecut mai departe in sferturile compatitiei? Vestea Simonei Halep pentru fani dupa victoria de la Australian Open Campioana noastra e in sferturi la Melbourne, iar mesajul din cadrul interviului dupa meciul contra Iga .

Simona Halep in pericol sa piarda locul doi dupa Australian Open

Infrangerea suferita in sferturi la Australian Open poate avea urmari pentru Simona Halep in clasamentul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3198 seconds )