Libnet.ro
UNICEF

15:45

Simona Halep, premiata cu 30.000 de lei de Ministerul Sportului, pentru rezultatele din 2013

Antena3 Antena3,
Simona Halep, premiata cu 30.000 de lei de Ministerul Sportului, pentru rezultatele din 2013

Simona Halep a fost recompensata de Ministerul Tineretului si Sportului pentru rezultatele obtinute in anul 2013 cu Premiul national pentru sport, in valoare de 30. 000 de lei, anuntat de fostul ministru Nicolae. continuă pe Antena3

Halep, premiata de MTS cu o intarziere de un an. Cat va primi numarul 3 WTA

Simona Halep a fost premiata de Ministerul Tineretului si Sportului, pentru rezultatele din 2013, cu o intarziere de aproape un an de zile. Romanca a fost recompensata cu Premiul national pentru sport, in valoare de 30. 000 de lei.

Simona Halep a fost recompensata de Ministerul Tineretului si Sportului cu 30.000 lei pentru rezultatele din 2013

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost recompensata de Ministerul Tineretului si Sportului pentru rezultatele obtinute in anul 2013 cu Premiul national pentru sport, in valoare de 30. 000 de lei. Ministerul.

Simona Halep, dupa prima victorie din 2015: Dupa o vacanta frumoasa, ne-am incarcat bateriile si suntem pregatiti sa o luam de la capat

Simona Halep a publicat pe contul sau de Facebook o fotografie insotita de un mesaj cu urari pentru noul an, dupa prima victorie inregistrata in 2015, la turneul de la Shenzen.

Simona Halep, pas cu dreptul la inceput de an

Pas cu dreptul pentru Simona Halep, in primul meci oficial din acest an. Romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului de Shenzhen.

Simona Halep a inceput anul cu dreptul: victorie in China

Pas cu dreptul pentru Simona Halep, in primul meci oficial din acest an. Romanca s-a calificat in turul al doilea al turneului de Shenzhen.

Simona Halep incepe anul in forta. Cu cine joaca azi primul meci din turneul WTA din China

Simona Halep va disputa luni dimineata meciul din turul intai al turneului WTA de la Shenzhen China), informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep favorita numarul unu) o va intalni in jurul orei 06:30 ora .

WTA Shenzhen: Simona Halep - Annika Beck 4-6, 6-4, 6-3/ Start anevoios de sezon

Simona Halep cap de serie numarul unu) a avut nevoie de o ora si 54 de minute pentru a se califica in turul doi al turneului WTA de la Shenzhen China), sportiva din Romania invingand-o in trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3, pe Annika Beck, din Germania locul 53 WTA).

Simona Halep va debuta luni dimineata la turneul de la Shenzhen

Simona Halep va disputa luni dimineata meciul din turul intai al turneului WTA de la Shenzhen China), informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep favorita numarul unu) o va intalni in jurul orei 06:30 ora Romaniei) pe Annika Beck Germania, locul 53 in ierarhia WTA).

Simona Halep a invatat sa gateasca chinezeste in prima zi din 2015

Simona Halep a invatat sa gateasca traditionalele fortune cookies chinezesti in prima zi din an. Tenismena se afla in prezent la Shenzhen, China, unde urmeaza sa participe la turneul cu premii de jumatate de milion de dolari.

LIVE Simona Halep, al doilea meci la Shenzhen (miercuri, ora 9:00)

Simona Halep va juca miercuri, in cadrul turneului de la Shenzhen China) al doilea meci, contra unei jucatoare in varsta de 17 ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )