Libnet.ro
UNICEF

06:31

Simona Halep, prima reactie dupa abandonul de la Toronto

Antena3 Antena3,
Simona Halep, prima reactie dupa abandonul de la Toronto

As vrea sa o felicit pe Belinda pentru acest meci si sa ii urez mult noroc. imi pare rau ca nu am mai putut, am jucat cat am putut, vreau sa va multumesc ca ati venit sa ma incurajati, ati fost. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Toronto

A fost foarte dragut sa joc astazi aici. A fost un meci greu, Sara a reusit sa returneze multe meci, e bine ca am castigat aici si ca voi juca aici finala. Eu pot sa spun ca am castigat.

LIVETEXT Simona Halep joaca finala Rogers Cup, la Toronto, de la ora 20.00, contra elvetiencei Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca de la ora 20. 00 sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

LIVETEXT Simona Halep a pierdut finala Rogers Cup, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. Ea a abandonat in setul al treilea, din cauza unor probleme medicale

Simona Halep n-a avut norocul sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei, pierzand la Toronto, unde a avut mari probleme fizice.

WTA Toronto: Simona Halep vs Angelique Kerber 6-3, 5-7, 6-4/ Halep, in sferturi dupa un meci epuizant

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut nevoie de doua ore si 23 de minute pentru a o invinge pe Angelique Kerber si pentru a se califica in sferturile turneului Premier 5 de la Toronto. Partida a fost una echilibrata, cu multe schimburi epuizante, iar Simona a avut nevoie de multa tarie de caracter pentru a trece de o jucatoare ambitioasa.

WTA Toronto: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska 0-6, 6-3, 6-1/ In semifinale, dupa o revenire superba

De 24 de minute a avut nevoie Agnieszka Radwanksa pentru a castiga cu 6-0 primul set al partidei cu Simona Halep, din sferturile turneului Premier 5 de la Toronto. Atunci cand putini mai credeau in ea, Simona a reusit o revenire fantastica in fata unei jucatoare cu mare experienta: a castigat cu 6-3 si 6-1 urmatoarele doua seturi, ajungand astfel in semifinalele competitiei canadiene partida a durat o ora si 40 de minute).

LIVETEXT Simona Halep joaca finala, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. S-a terminat primul set

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca de la ora 20. 00 sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

LIVETEXT Simona Halep joaca acum finala Rogers Cup, la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si incearca sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

Simona Halep a pierdut finala, de la Toronto, contra elvetiencei Belinda Bencic. Romanca a abandonat din cauza unor probleme medicale

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Toronto si va incerca sa castige al 12-lea trofeu WTA, din cariera ei.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Azi, cu Agnieszka Radwanska (dupa ora 20:00)

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, vineri, dupa ora 20:00,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Vineri, cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, la o ora pe care o vom anunta vineri dimineata,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )