Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului Australian Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului Australian Open

Simona Halep s-a oprit in semifinale la Australian Open. continuă pe Antena3

Simona Halep, in semifinalele de la Australian Open

Simona Halep este in semifinalele de la Australian Open dupa ce a spulberat-o in doua seturi pe estona Anet Kontaveitt, scor 6-1, 6-1.

Simona Halep rateaza calificarea in finala Australian Open

Fara set pierdut pana in semifinale, Simona Halep s-a vazut invinsa de Garbine Muguruza dupa un meci in care iberica a jucat super ofensiv.

VIDEO Simona Halep stie unde a cedat meciul cu Garbine Muguruza: Doare mai tare sa pierzi astfel

Simona Halep, numarul trei mondial, a declarat ca doare mai tare sa pierzi astfel, dupa ce a fost invinsa de Garbine Muguruza cu 7-68), 7-5, joi, la Melbourne, in semifinalele turneului Australian Open.

Simona Halep rateaza calificarea in finala de la Australian Open: Romanca, invinsa in doua seturi de Garbine Muguruza

Simona Halep a pierdut semifinala de la Australian Open, in fata impotriva Garbinei Muguruza. Sportiva din Spania s-a impus, in semifinala,in doua seturi, cu scorul de 7-6, 7-5. Confruntarea de.

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

Simona Halep isi reproseaza ca i-a lipsit curajul

Jucatoarea Simona Halep nu si-a ascuns dezamagirea dupa eliminarea suferita, joi, in semifinalele turneului Australian Open.

Simona Halep, la trei meciuri de marele trofeu de la Australian Open: Toate detalii despre sfertul impotriva lui Kontaveit si traseul spre al treilea titlu de Grand Slam (FOTO)

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open dupa ce a trecut de belgianca Elise Mertens in doua seturi, 6-4 6-4, iar acum tabloul de concurs o arata mare favorita.

Simona Halep, calificare en-fanfare in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului Australian Open, dupa ce a invins-o fara drept .

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open. Garbine Muguruza va fi adversara sa (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open dupa ce a invins-o pe Anett Kontaveit. Scorul meciului, care a durat 53 de minute, a fost de 6-1, 6-1. Simona Halep a reusit o serie de 11 ghemuri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )