Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep, in regim Terminator: victoria cu Anett Kontaveit e unica in palmaresul romancei in Grand Slam-uri

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, in regim Terminator: victoria cu Anett Kontaveit e unica in palmaresul romancei in Grand Slam-uri

Simona Halep, locul trei in lume in acest moment, a trecut in mare viteza de Anett Kontaveit si de sferturile de finala de la Australian Open, 6-1, 6-1. Site-ul WTA a catalogat ce s-a intamplat pe Rod Laver Arena, miercuri dimineata, drept o lectie de tenis. Statistica ne arata ca aceasta a fost cea mai categorica victorie a carierei Simonei Halep in rundele finale din Grand Slam-uri, incepand cu faza sferturilor de finala. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in semifinalele Australian Open. Cum a reactionat dupa victoria cu Anett Kontaveit

Simona Halep Anett Kontaveit Live Video in sferturile de finala la Australian Open. Duelul dintre cele doua sportive este programat in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 2:00 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport si Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Va .

Simona Halep, in semifinale la Australian Open (6-1, 6-1 cu Anett Kontaveit) - Victorie incantatoare in 53 de minute Garbine Muguruza, adversara Simonei

Simona Halep a defilat contra lui Anett Kontaveit, succesul conturandu-se in doar 53 de minute 6-1, 6-1). Jucatoarea noastra a avut o serie impresionanta de 11 game-uri consecutive, sportiva din Estonia aratand in multe moment precum o colega de antrenament. Halep a evoluat perfect din punct de vedere tactic, a avut raspuns pentru aproape orice, iar unghiurile gasite au fost parca importate din manualul de geometrie. Simona este in semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al sezonului. ---UPDATE Spaniola Garbine Muguruza a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova si va juca in semifinala cu Simona Halep.

VIDEO Cine este Anett Kontaveit - Agresivitatea, principala arma: Nu este tensionata inainte de meciul cu Simona Halep

Ii place sa interpreteze o partitura ofensiva, fiind o jucatoare capabila sa produca multe lovituri castigatoare intr-un meci. Lovitura favorita este forehand-ul agresiv, exploziv, aspru), dar sta foarte bine si la capitolul backhand. Anett Kontaveit 31 WTA) se afla la cea mai buna performanta din cariera la un Grand Slam sferturi), dar acest lucru nu o influenteaza in vreun fel: Nu sunt tensionata. Simona Halep vs Anett Kontaveit este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport, miercuri, de la ora 02:00.

Australian Open: Cand va avea loc sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit

Organizatorii primului Grand Slam al anului au stabilit programul zilei de miercuri, una in care va avea loc si sfertul de finala dintre Simona Halep si Anett Kontaveit.

Australian Open 2020: Simona Halep, victorie clara, in doua seturi, cu Elise Mertens. Va juca in sferturi cu Anett Kontaveit

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open 2020, dupa ce a obtinut victoria in partida pe care a disputat-o luni dimineata cu belgianca Elise Mertens, locul 17.

Cum a motivat Anett Kontaveit infrangerea drastica suferita in fata Simonei Halep

Jucatoarea estona Anett Kontaveit a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca a jucat incredibil si a pus-o sub presiune tot timpul.

Ora meciului Simona Halep - Anett Kontaveit in sferturi la Australian Open

In noaptea de marti spre miercuri Simona Halep joaca pentru un loc in semifinalele de la Austalian Open.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Halep va avea viata grea: Ce a declarat antrenorul lui Kontaveit despre meciul din sferturi

Simona Halep 3 WTA) si Anett Kontaveit 31 WTA) se vor infrunta, in noaptea de marti spre miercuri ora 2. 00, Eurosport) in ceea ce pare a fi, cel putin la prima vedere, un duel dezechilibrat.

SIMONA HALEP: Perfectiunea nu exista, dar sunt foarte multumita de cum am jucat

Simona Halep a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul cu Anett Kontaveit, ca este foarte multumita de felul in care a jucat, ea precizand ca este increzatoare inaintea semifinalelor Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )