Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep, regina la Madrid pentru al doilea an consecutiv - 7-5, 6-7(5), 6-2 impotriva Kristinei Mladenovic

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, regina la Madrid pentru al doilea an consecutiv - 7-5, 6-7(5), 6-2 impotriva Kristinei Mladenovic

Doua ore si 44 de minute a durat finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep reusind sa isi invinga demonii si sa treaca de Kristina Mladenovic. A fost nevoie de trei seturi 7-5, 6-75), 6-2) pentru ca jucatoarea noastra sa cucereasca al doilea titlu consecutiv de la Caja Magica si-a aparat titlul, performanta care a mai fost reusita doar de Serena Williams). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, regina la Madrid pentru al doilea an consecutiv - 7-5, 6-7(5), 6-2 impotriva Kristinei Mladenovic

Doua ore si 44 de minute a durat finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep reusind sa isi invinga demonii si sa treaca de Kristina Mladenovic sportiva care o invinsese deja de trei ori pana acum). A fost nevoie de trei seturi 7-5, 6-75), 6-2) pentru ca jucatoarea noastra sa cucereasca al doilea titlu consecutiv de la Caja Magica si-a aparat titlul, performanta care a mai fost reusita doar de Serena Williams). In urma victoriei de sambata seara, Halep a ajuns la cota 15 turnee castigate de-a lungul carierei.

SIMONA HALEP FINALA MADRID LIVE. HALEP vs Kristina Mladenovic ONLINE STREAM - VIDEO

HALEP vs Kristina Mladenovic ONLINE STREAM - VIDEO. Simona Halep, locul 8 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva letona Anastasija .

Simona Halep, victorie colosala in aceasta seara!

HALEP vs Kristina Mladenovic ONLINE STREAM - VIDEO. Simona Halep, locul 8 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva letona Anastasija .

Simona Halep castiga turneul lui Ion Tiriac de la Madrid

Simona Halep a castigat pentru al doilea an consecutiv turneul de tenis de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. Halep s-a impus in finala in fata Kristinei Mladenovic, in trei.

Simona Halep calificare in finala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat, vineri, pentru al doilea an consecutiv si a treia oara in cariera in finala turneului WTA de la Madrid. Jucatoarea noastra a invins-o pe Anastasija Sevastova din Letonia, cu 6-2, 6-3, dupa ce a revenit de la 0-3 in setul al doilea.

Simona Halep castiga turneul de la Madrid

Pentru al doilea an la rand Simona Halep s-a impus in turneul patronat de Ion Tiriac in capitala Spaniei.

Simona Halep, triumfatoare la Madrid. A castigat o partida extrem de disputata in fata frantuzoaicei Kristina Mladenovici

Simona Halep a castigat primul trofeu din 2017, dupa ce s-a impus in finala turneului de la Madrid, unde era detinatoarea titlului.

Halep, regina ratingului: finala de la Madrid umbreste FCSB si lupta pentru titlu. Ce decizie a luat Digi Sport

Simona Halep 8 WTA) joaca, diseara, in ultimul act al turneului de la Madrid, iar meciul ei se suprapune cu cele trei finale ale Ligii I in urma carora se va decide campioana.

Simona Halep in finala turneului de la Madrid. Simona a castigat primul set. Mladenovic rezista in setul al doilea

Jucatoarea romanca Simona Halep conduce in finala turneului de la Madrid, in fata frantuzoaicei Kristina Mladenovic.

VIDEO Rezumatul meciului fabulos pe care Simona Halep l-a facut la Madrid. Lovituri superbe care au facut diferenta

Simona Halep si-a aratat clasa in turul al doilea al turneului de la Madrid, unde a reusit o victirie eroica in fata italiencei Roberta Vinci.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )