Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Rezumatul meciului fabulos pe care Simona Halep l-a facut la Madrid. Lovituri superbe care au facut diferenta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Rezumatul meciului fabulos pe care Simona Halep l-a facut la Madrid. Lovituri superbe care au facut diferenta

Simona Halep si-a aratat clasa in turul al doilea al turneului de la Madrid, unde a reusit o victirie eroica in fata italiencei Roberta Vinci. continuă pe Adevărul

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Roberta Vinci 6-3, 2-6, 7-6(2)/ Pe marginea prapastiei - Simona revine de la 2-5 in decisiv si se califica in optimi

Simona Halep a fost propriul ei adversar in meciul cu Roberta Vinci din turul trei al turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra traind un adevarat thriller impotriva experimentatei Vinci. Dupa un set castigat fara emotii 6-3), Simo a intrat in jocul adversarei, a pierdut punct dupa punct, a fost neinspirata nervoasa si fara rabdare) si a adus-o pe Roberta in situatia de a se afla la un sigur game distanta de calificare 6-2, 5-2). Eliberata parca de presiune si cu un picior si jumatate deja in afara competitiei, Halep a revenit, a impins decisivul in tiebreak, acolo unde s-a impus cu 7-2.

VIDEO WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-4, 4-6, 6-4/ Halep, in sferturi - Cu sange rece

Testata serios de puternica Sam Stosur 26 WTA), Simona Halep cap de serie numarul trei) a dat dovada de sange rece in momentele importante ale disputei din optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra castigand in trei seturi o partida echilibrata si dificila 6-4, 4-6, 6-4). Meciul a durat o ora si 52 de minute. Urmatoarea adversara: Coco Vandeweghe SUA - 20 WTA) - cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat miercuri in sferturile turneului de tenis de la Madrid, dupa ce a trecut de australianca Samantha Stosur, pe care a invins-o in trei seturi, cu 6-4, 4-6, 6-4, informeaza.

Simona Halep a invins-o pe Samantha Stosur si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dupa un meci dificil cu australianca Samantha Stosur, pe care a invins-o in trei seturi, cu 6-4, 4-6, 6-4.

Simona Halep, dupa revenirea incredibila din partida cu Roberta Vinci: Nu m-am gandit foarte mult ca voi pierde

Dupa ce a fost condusa cu 5-2 in setul decisiv, Simona Halep a avut o revenire de senzatie in meciul cu Roberta Vinci, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, si s-a impus cu 6-3, 2-6, 7-62). Nu m-am gandit foarte mult ca voi pierde, m-am gandit ca trebuie sa stau punct cu punct, sa dau tot ce pot ca sa revin si sa raman pozitiva, ceea ce am si facut, a spus Simona Halep.

WTA Madrid: Simona Halep vs Roberta Vinci 6-3, 2-6, 7-6(2)/ Pe marginea prapastiei - Simona revine de la 2-5 in decisiv si se califica in optimi

Simona Halep a fost propriul ei adversar in meciul cu Roberta Vinci din turul trei al turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra traind un adevarat thriller impotriva experimentatei Vinci. Dupa un set castigat fara emotii 6-3), Simo a intrat in jocul adversarei, a pierdut punct dupa punct, a fost neinspirata nervoasa si fara rabdare) si a adus-o pe Roberta in situatia de a se afla la un sigur game distanta de calificare 6-2, 5-2). Eliberata parca de presiune si cu un picior si jumatate deja in afara competitiei, Halep a revenit, a impins decisivul in tiebreak, acolo unde s-a impus cu 7-2. Se actualizeaza.

LIVE Text Simona Halep vs Samantha Stosur 0-0

Dupa o calificare cu mari emotii in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid a revenit de la 2-5 in setul decisiv al disputei cu Roberta Vinci), Simona Halep o intalneste pe Samantha Stosur, locul 26 WTA. Meciul este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Samantha Stosur 6-4, 3-3

Dupa o calificare cu mari emotii in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid a revenit de la 2-5 in setul decisiv al disputei cu Roberta Vinci), Simona Halep o intalneste pe Samantha Stosur, locul 26 WTA. Meciul este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-4, 4-6, 6-4/ Halep, in sferturi - Cu sange rece

Testata serios de puternica Sam Stosur 26 WTA), Simona Halep cap de serie numarul trei) a dat dovada de sanga rece in momentele importante ale disputei din optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid, jucatoarea noastra castigand in trei seturi o partida echilibrata si dificila 6-4, 4-6, 6-4). Meciul a durat o ora si 52 de minute. Se actualizeaza.

Vesti bune pentru Simona Halep! Tenismena urca in clasamentul WTA dupa victoria de la Madrid

Tenismena Simona Halep a inceput turneul de la Madrid de pe locul 8, insa deja a inceput sa urce in clasamentul WTA, potrivitziare. com. Dupa victoria de la Madrid, Halep si-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2078 seconds )