Libnet.ro
UNICEF

22:30

Simona Halep castiga turneul de la Madrid

Online Sport Online Sport,
Simona Halep castiga turneul de la Madrid

Pentru al doilea an la rand Simona Halep s-a impus in turneul patronat de Ion Tiriac in capitala Spaniei. continuă pe Online Sport

Simona Halep castiga turneul lui Ion Tiriac de la Madrid

Simona Halep a castigat pentru al doilea an consecutiv turneul de tenis de la Madrid, patronat de Ion Tiriac. Halep s-a impus in finala in fata Kristinei Mladenovic, in trei.

Simona Halep calificare in finala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat, vineri, pentru al doilea an consecutiv si a treia oara in cariera in finala turneului WTA de la Madrid. Jucatoarea noastra a invins-o pe Anastasija Sevastova din Letonia, cu 6-2, 6-3, dupa ce a revenit de la 0-3 in setul al doilea.

LIVETEXT, ora 20.00 - Simona Halep, in finala turneului de la Madrid. Statistica nu e de partea ei in meciul cu Mladenovici

Simona Halep are sansa de a castiga primul trofeu din 2017, pornind ca favorita in finala turneului de la Madrid, unde e detinatoarea titlului.

LIVETEXT Simona Halep, in finala turneului de la Madrid. Statistica nu e de partea ei in meciul cu Mladenovici

Simona Halep are sansa de a castiga primul trofeu din 2017, pornind ca favorita in finala turneului de la Madrid, unde e detinatoarea titlului.

LIVETEXT Simona Halep, in finala turneului de la Madrid. Partida extrem de disputata cu Mladenovici, care se va decide in setul decisiv

Simona Halep are sansa de a castiga primul trofeu din 2017, pornind ca favorita in finala turneului de la Madrid, unde e detinatoarea titlului.

Simona Halep, regina la Madrid pentru al doilea an consecutiv - 7-5, 6-7(5), 6-2 impotriva Kristinei Mladenovic

Doua ore si 44 de minute a durat finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep reusind sa isi invinga demonii si sa treaca de Kristina Mladenovic. A fost nevoie de trei seturi 7-5, 6-75), 6-2) pentru ca jucatoarea noastra sa cucereasca al doilea titlu consecutiv de la Caja Magica si-a aparat titlul, performanta care a mai fost reusita doar de Serena Williams). Se actualizeaza.

VIDEO Simona Halep, regina la Madrid pentru al doilea an consecutiv - 7-5, 6-7(5), 6-2 impotriva Kristinei Mladenovic

Doua ore si 44 de minute a durat finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep reusind sa isi invinga demonii si sa treaca de Kristina Mladenovic sportiva care o invinsese deja de trei ori pana acum). A fost nevoie de trei seturi 7-5, 6-75), 6-2) pentru ca jucatoarea noastra sa cucereasca al doilea titlu consecutiv de la Caja Magica si-a aparat titlul, performanta care a mai fost reusita doar de Serena Williams). In urma victoriei de sambata seara, Halep a ajuns la cota 15 turnee castigate de-a lungul carierei.

Simona Halep, triumfatoare la Madrid. A castigat o partida extrem de disputata in fata frantuzoaicei Kristina Mladenovici

Simona Halep a castigat primul trofeu din 2017, dupa ce s-a impus in finala turneului de la Madrid, unde era detinatoarea titlului.

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, in fata Kristinei Mladenovic

UPDATE 22,53: Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, dupa un meci care a durat doua ore si 44 de minute.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL WTA DE LA MADRID

Simona Halep a castigat, sambata seara, turnelul de la Madrid. Tenismena din Romaniaa invins-o cu scorul de 7-5, 6-7, 6-2 pe Kristina Mladenovic, din Franta. Astfel,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )