Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Moscova.

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Moscova.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 5 si locul 18 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 795. 707 dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. Halep a beneficiat, in turul doi, de abandonul sportivei Magdalena Rybarikova Slovacia), pozitia 37 in ierarhia mondiala, dupa ce jucatoarea din Romania castigase primul set cu scorul de 6-2. In sferturi de finala, Simona Halep o va . continuă pe România Liberă

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Moscova

Romanca Simona Halep a beneficiat, joi, de abandonul sportivei slovace Magdalena Rybarikova, dupa ce primul set fusese castigat de romanca cu scorul de 6-2, si s-a calificat astfel in sferturile de finala ale.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Moscova

Simona Halep continua sezonul foarte bun, reusind sa se califice in cea de-a sasea semifinala a unui turneu WTA in acest an. Romanca, locul 18 mondial, va juca in penultimul act la Moscova, unde este cap de.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Moscova

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi seara, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Moscova, dupa ce slovaca Magdalena Rybarikova a abandonat dupa primul set al meciului castigat de Halep cu 6-2.

WTA Moscova: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Moscova, jucatoarea din Romania trecand in doua seturi, scor 6-1, 6-1, de Alisa Kleybanova Rusia - beneficiara a unui wild-card).

Simona Halep, in sferturi la Moscova, dupa un singur set jucat

Simona Halep, locul 18 mondial, s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Moscova, dupa ce-a beneficiat de retragerea Magdalenei Rybarikova.

Simona Halep, in sferturi la Moscova, dupa un singur set jucat in tot turneul

Simona Halep, locul 18 mondial, s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Moscova, dupa ce-a beneficiat de retragerea Magdalenei Rybarikova.

Simona Halep e in sferturi la Moscova, Tecau a fost eliminat in proba de dublu

Simona Halep isi poate trece in palmares un nou titlul la Moscova, acolo unde a ajuns deja intre primele opt jucatoare ale turneului.

Simona Halep si-a asigurat calificarea in penultimul act al turneului de la Moscova

Romanca Simona Halep a trecut, vineri, de rusoaica Alisa Kleibanova, beneficiara a unui wild-card, si s-a calificat astfel in semifinalele turneului de la Moscova. Halep, cap de serie numarul 5, s-a impus cu scorul.

LIVE Simona Halep - Magdalena Rybarikova la turneul de la Moscova (19:00)

Cap de serie numarul 5, Simona Halep isi incepe aventura la Moscova, turneu WTA de 795. 000 de dolari, direct in turul al doilea contra slovacei Magdalena Rybarikova. Meciul este live text pe Onlinesport. ro, joi seara, de la ora 19:00.

Tenis: Simona Halep, in semifinale la Moscova, dupa un meci fara emotii!

Simona Halep a trecut in doua seturi simetrice de Alysa Kleybanova Rusia), scor 6-1, 6-1, si va juca in semifinalele turneului din capitala Rusiei,.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )