Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, debut cu dreptul la Wimbledon. Ce-a promis romanca

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, debut cu dreptul la Wimbledon. Ce-a promis romanca

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat fara probleme in turul secund de la Wimbledon, dupa ce-a invins-o in doua seturi pe brazilianca Teliana Pereira locul 88 WTA). continuă pe Adevărul

Simona Halep va debuta marti la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va debuta marti la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep o va intalni pe.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep impotriva unei brazilience in primul tur la Wimbledon (marti, dupa ora 19:00)

Simona Halep intra marti, dupa ora 19:00, la turneul de la Wimbledon, in primul tur. Ea este favorita numarul 3 a turneului si o va intalni pe brazilianca Teliana Perreira Brazilia).

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Wimbledon

Tenismena Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Halep a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-2,.

Simona Halep, inainte de startul turneului de la Wimbledon: Incerc sa imi imbunatatesc jocul de fiecare data si sa urc poate pe locul 2 sau chiar 1

Turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, va debuta pe 23 iunie, iar Simona Halep va fi cap de serie numarul trei pe tabloul feminin. Incerc sa imi imbunatatesc jocul de fiecare data si sa urc poate pe locul doi sau chiar pe unu, a precizat Simona Halep inainte de startul Wimbledonului din 2014.

Wimbledon: Simona Halep debuteaza azi la turneul londonez

Simona Halep joaca azi meciul din primul tur de la Wimbledon. Adversara ii va fi Teliana Pereira, o sportiva din Brazilia, locul 88 mondial.

Wimbledon: Simona Halep va debuta marti la competitia londoneza

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va debuta marti la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Sportiva Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al municipiului Constanta

Primarul Radu Mazare i-a oferit, luni, titlul de cetatean de onoare al municipiului Constanta tenismenei Simona Halep, locul 3 WTA. Distinctia a fost ridicata de fratele sportivei dat fiind caSimona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )