Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Halep s-a retras din turneul de la Roma din cauza unei accidentari

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a retras din turneul de la Roma din cauza unei accidentari

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 4, s-a retras din turneul WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 000 de euro, miercuri seara, din cauza unei probleme abdominale, dupa ce se . continuă pe Antena3

Simona Halep s-a retras din turneul Premier 5 de la Roma din cauza unor dureri

Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din turneul Premier 5 de la Roma, unde se calificase miercuri in optimile de finala. Romana a abandonat din cauza unor probleme la muschii abdominali, informeaza.

Halep s-a retras din turneul de la Roma

Simona Halep si-a anuntat retragerea din turneul de la Roma la putine ore dupa ce o invinsese in turul al doilea pe Madison Keys din SUA.

Halep s-a retras de la Roma

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Roma dupa o accidentare la muschii abdominali. Halep a debutat azi in turneul de la Roma cu o victorie impotriva sportivei Madison Keys din Statele Unite ale Americii.

Simona Halep va fi numarul 4 mondial, indiferent de evolutia sa la Roma

Simona Halep va ocupa, incepand de saptamana viitoare, locul 4 mondial, indiferent de evolutia sa in cadrul turneului de tenis de la Roma, de categorie Premier 5. Romanca a benficiat de eliminarea prematura a Petrei Kvitova, in turul al doilea, singura jucatoare care o putea depasi in clasament.

Simona Halep deschide la Roma cu Madison Keys

Simona Halep a aflat luni dupa-masa adversara pe care o va avea in debutul sau la turneul din aceasta saptamana, de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep a aflat pe cine va intalni in turul doi

Simona Halep va fi cap de serie numarul patru la turneul Premier 5 de la Roma, sportiva din Romania urmand sa intre in competitie direct in turul doi. Halep are de aparat 350 de puncte, dupa ce anul trecut a ajuns pana in semifinale a fost invinsa de Serena Williams).

LIVE WTA Roma, Simona Halep in turul 2 (azi, in jurul orei 15:00)

Simona Halep debuteaza la turneul de la Roma, miercuri dupa-amiaza live text pe onlinesport. ro dupa ora 15:00.

LIVE WTA Roma, Simona Halep in turul 2 (Dupa ora 15:00)

Simona Halep debuteaza la turneul de la Roma, miercuri dupa-amiaza live text pe onlinesport. ro dupa ora 15:00.

Romanca Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma

Romanca Simona Halep a invins-o, miercuri, pe americanca Madison Keys, calificandu-se in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma. Halep a invins-o pe Keys cu scorul de 5-7, 6-0, 6-1, scrie Mediafax.

WTA Roma: Simona Halep - Madison Keys 5-7, 6-0, 6-1/ In optimi, dupa o revenire de senzatie

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o, pentru prima data in cariera, pe Madison Keys, din SUA. Madison a castigat primul set 7-5), dar acest lucru nu a facut decat sa o mobilizeze si mai mult pe Simona, favorita numarul patru cedand doar un game in urmatoarele doua seturi 6-0, 6-1).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )