Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep deschide la Roma cu Madison Keys

Online Sport Online Sport,
Simona Halep deschide la Roma cu Madison Keys

Simona Halep a aflat luni dupa-masa adversara pe care o va avea in debutul sau la turneul din aceasta saptamana, de la Roma. continuă pe Online Sport

WTA Roma: Simona Halep a aflat pe cine va intalni in turul doi

Simona Halep va fi cap de serie numarul patru la turneul Premier 5 de la Roma, sportiva din Romania urmand sa intre in competitie direct in turul doi. Halep are de aparat 350 de puncte, dupa ce anul trecut a ajuns pana in semifinale a fost invinsa de Serena Williams).

LIVE Finala Madrid, Simona Halep contra Maria Sharapova , jucatoarea pe care nu a invins-o niciodata (duminica, dupa ora 17:30)

Simona Halep a aflat sambata ora si adversara din finala pe care o joaca duminica la turneul de tenis de la Madrid.

LIVE Finala Madrid, Simona Halep contra Maria Sharapova , jucatoarea pe care nu a invins-o niciodata (duminica, dupa ora 20:15)

Simona Halep a aflat sambata ora si adversara din finala pe care o joaca duminica la turneul de tenis de la Madrid.

Simona Halep - Petra Kvitova 6-7, 6-3, 6-2/ Simona Halep s-a calificat in finala Madrid Masters

Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala Mastersului de la Madrid, jucatoarea din Romania invingand-o in trei seturi, scor 6-74), 6-3, 6-2, pe Petra Kvitova cap de serie numarul cinci). Favorita numarul patru, Halep a revenit senzational dupa ce a pierdut primul set, iar in al doilea a fost condusa cu 3-1. Turneul Premier Mandatory de la Madrid este dotat cu premii de 3. 405 euro.

Clasamentul WTA: Simona Halep, la 21 de puncte distanta de locul 4; Maria Sharapova a urcat pe 7

Simona Halep a ramas pe locul 5 in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania acumuland 5. 340 de puncte. Simona se afla la doar 21 de puncte distanta de Victoria Azarenka, sportiva aflata pe pozitia a patra. Lider mondial se mentine Serena Williams 11. 590 puncte).

Simona Halep a avut probleme fizice in finala cu Maria Sharapova

Simona Halep nu a fost la capacitate maxima in finala cu Maria Sharapova, jucatoarea din Romania suferind din cauza unor dureri la muschii abdominali. M-a deranjat aceasta problema destul de rau, mai ales la serviciu, a spus Simona dupa finala cu Sharapova.

Simona Halep: Simt ca sunt aproape de jucatoarele din elita. Au fost niste zile uimitoare pentru mine

A pierdut finala de la Madrid Masters, dar nu regreta nimic. Simona Halep a impresionat in primul set al meciului cu Maria Sharapova, unul castigat cu 6-1. Simt ca sunt aproape de jucatoarele din elita. Au fost niste zile uimitoare pentru mine, a precizat Simona pentru gsp. ro.

Sarapova, uimita de nivelul la care a ajuns Simona Halep

Maria Sarapova, care a invins-o pe Simona Halep in finala turneului WTA de la Madrid, s-a declarat uimita dupa meci de nivelul la care a ajuns romanca. Cele doua s-au mai intalnit in alte doua meciuri, insa rusoaica a spus ca de aceasta data Halep a fost la un alt nivel, motiv pentru care s-a impus cu greu la Madrid.

Maria Sharapova: Simona Halep e la alt nivel. Tenisul pe care il poate juca e cel din primul set al finalei

Maria Sharapova a castigat titlul la Madrid, dupa o finala de trei seturi cu Simona Halep. Am mai intalnit-o pe Simona, dar acum este la alt nivel. Tenisul pe care il poate joca ea e cel din primul set al finalei, a precizat sportiva din Rusia.

Simona Halep a fost invinsa de Maria Sarapova in finala turneului de la Madrid

Simona Halep a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Halep a inceput in forta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )