Libnet.ro
UNICEF

06:46

Romanca Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma

B1 B1,
Romanca Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma

Romanca Simona Halep a invins-o, miercuri, pe americanca Madison Keys, calificandu-se in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma. Halep a invins-o pe Keys cu scorul de 5-7, 6-0, 6-1, scrie Mediafax. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma

Jucatoarea Simona Halep, favorita numarul 4, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de euro, informeaza site-ul oficial al competitiei.

WTA Roma: Simona Halep - Madison Keys 5-7, 6-0, 6-1/ In optimi, dupa o revenire de senzatie

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o, pentru prima data in cariera, pe Madison Keys, din SUA. Madison a castigat primul set 7-5), dar acest lucru nu a facut decat sa o mobilizeze si mai mult pe Simona, favorita numarul patru cedand doar un game in urmatoarele doua seturi 6-0, 6-1).

Simona Halep a fost invinsa de Maria Sarapova in finala turneului de la Madrid

Simona Halep a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid. Halep a inceput in forta.

Finala Simona Halep - Maria Sarapova: de ce e rusoaica periculoasa si cat poate urca romanca in clasament

Simona Halep si Maria Sarapova joaca duminica, de la 17. 30, in finala turneului de la Madrid. Partida e transmisa in direct pe DolCeSport 2 si livetext pe www. adevarul. ro.

Simona Halep s-a retras din turneul Premier 5 de la Roma din cauza unor dureri

Simona Halep a fost nevoita sa se retraga din turneul Premier 5 de la Roma, unde se calificase miercuri in optimile de finala. Romana a abandonat din cauza unor probleme la muschii abdominali, informeaza.

Sarapova, uimita de nivelul la care a ajuns Simona Halep

Maria Sarapova, care a invins-o pe Simona Halep in finala turneului WTA de la Madrid, s-a declarat uimita dupa meci de nivelul la care a ajuns romanca. Cele doua s-au mai intalnit in alte doua meciuri, insa rusoaica a spus ca de aceasta data Halep a fost la un alt nivel, motiv pentru care s-a impus cu greu la Madrid.

Simona Halep, in cea mai recenta postare de pe blog: Daca mi s-ar fi spus ca intr-un an ajung pe locul cinci, nu as fi crezut

Simona Halep are un blog complex pe site-ul WTA, alimentat de parcursul excelent pe care il are in turneul de la Madrid, unde s-a calificat in finala, urmand sa o intalneasca duminica pe Maria Sarapova.

Simona Halep a avut probleme fizice in finala cu Maria Sharapova

Simona Halep nu a fost la capacitate maxima in finala cu Maria Sharapova, jucatoarea din Romania suferind din cauza unor dureri la muschii abdominali. M-a deranjat aceasta problema destul de rau, mai ales la serviciu, a spus Simona dupa finala cu Sharapova.

GAME cu GAME Finala de la Madrid, Simona Halep contra Maria Sharapova , jucatoarea pe care nu a invins-o niciodata

Simona Halep a jucatastazi finala turneului de tenis de la Madrid, cu Maria Sharapova. Tot ce s-a intamplat in meciul dintre Halep si Sharapova.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, de sportiva rusa Maria Sarapova, locul 9 WTA si cap de serie numarul 8, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )