Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep, prima declaratie dupa victoria de la Toronto

Antena3 Antena3,
Simona Halep, prima declaratie dupa victoria de la Toronto

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, a declarat, miercuri, dupa calificarea in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto Canada), ca a jucat cel mai bun. continuă pe Antena3

AZI LIVE Simona Halep incepe la simplu la Toronto (dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca astazi, dupa ora 20:00, primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Cupa lui Roger.

Simona Halep a deschis bursa din Toronto

Jucatoarea Simona Halep, a doua favorita a turneului Rogers Cup de la Toronto, a avut parte, luni dimineata n. r. - ora Canadei) la un eveniment inedit.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jelena Jankovic (dupa ora 20:00)

Simona Halep revine pe teren dupa o pauza de cateva saptamani, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Toronto. Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 20:00.

Simona Halep merge in optimi la Toronto

Simona Halep s-a calificat miercuri seara in optimile de finala de laturneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Ea a invins-o fara mari probleme pe Jelena Jankovic, in doua seturi, aratand un tenis solid, fara greseli si fara frica. Halep va juca joi in optimi, la o ora ce se va afla joi dimineata. Puteti comenta meciul aici, pe forum.

LIVE Simona Halep joaca la simplu la Toronto

Simona Halep joaca acum primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Detalii in timp real, mai jos. Puteti comenta meciul aici, pe forum.

LIVE Simona Halep incepe la simplu la Toronto

Simona Halep joaca acum primul sau meci la turneul WTA de la Toronto, Rogers Cup. Detalii in timp real, mai jos.

Simona Halep, despre turneul de la Toronto: Nu am obiective. Vreau doar sa obtin calificarea la Singapore in acest an

Simona Halep a declarat ca nu are niciun obiectiv pentru sezonul nord-american pe suprafata rapida pe care il va incepe in aceasta saptamana la Toronto. Nu am obiective, nu am asteptari de la mine, vreau.

WTA Toronto Simona Halep vs Jelena Jankovic 6-3, 6-4/ In optimi cu multa incredere

Simona Halep a avut parte de o revenire fericita pe terenul de tenis nu a mai evoluat dupa eliminarea de la Wimbledon), numarul trei mondial invingand-o in doua seturi, scor 6-3, 6-4, pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al Rogers Cup de la Toronto. Meciul a durat o ora si 22 de minute, iar Simona a evoluat cu incredere in multe momente.

Rogers Cup: Simona Halep o va intalni pe Jelena Jankovic in turul doi

Jucatoarea sarba Jelena Jankovic, locul 23 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului Rogers Cup de la Toronto Canada), unde o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si pozitia a treia in ierarhia mondiala.

WTA Toronto: Simona Halep, calificata in OPTIMI, dupa ce a trecut de Jankovic. Debut cu dreptul pe hardul american

Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in optimile turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, pe tabloul de simplu. Romanca a eliminat-o pe Jelena Jankovic, 23 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )