Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cine este prima finalista a turneului Miami Open 2015

România Liberă România Liberă,
Cine este prima finalista a turneului Miami Open 2015

Jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA, s-a calificat, joi, in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, ea urmand sa o aiba ca adversara in ultimul act al competitiei pe castigatoarea semifinalei Simona Halep - Serena Williams, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams, de la ora 04:00, in semifinalele turneului Miami Open

Romanca Simona Halep o va intalni vineri, de la ora 04:00, pe americanca Serena Williams in semifinalele turneului Miami Open. Am jucat repede cu Stephens, am facut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos.

Carla Suarez Navarro - Andrea Petkovic, prima semifinala a turneului Miami Open

Jucatoarele de tenis Andrea Petkovic Germania), locul 10 WTA si cap de serie numarul 9, si Carla Suarez Navarro Spania), locul 12 WTA si cap de serie numarul 12, se vor intalni, joi, in prima semifinala a.

Miami Open 2015: Serena Williams, victoria cu numarul 700 din cariera

Serena Williams, numarul 1 mondial, a obtinut, miercuri, la Miami Open, in meciul cu Sabine Lisicki, victoria cu numarul 700 din cariera. La sfarsitul turneului de categorie Premier Mandatory, oganizatorii i-au oferit un tort, pe teren, la finalul partidei, potrivit Mediafax.

Miami Open 2015: Monica Niculescu, eliminata in sferturi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Alexandra Panova Romania/Rusia) a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu la Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, potrivit Mediafax.

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminata in sferturile de finala de la Miami Open

Perechea formata din Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open.

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a fost eliminata in sferturi, la Miami Open

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open, informeaza Mediafax. Tecau.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde o va intalni pe Serena Williams

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3,s-a calificat in semifinalele turneului Miami Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, informeaza.

Adversara Simonei Halep la Miami Open: Simona poate deveni numarul 1

Simona Halep joaca maine dimineata, in optimile turneului Miami Open, impotriva italiencei Flavia Penetta. Cu toate ca Halep nu a batut-o niciodata pe italianca, aceasta a avut numai cuvinte de lauda la adresa.

Simona Halep - Serena Williams la Miami Open:adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea meciul mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams vor juca, de la ora 04. 00, in semifinala Miami Open. Halep si Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de laIndian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami Open insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Miami Open

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open, dupa ce a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Flavia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )