Libnet.ro
UNICEF

06:15

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Cum s-a descurcat romanca in istoria confruntarilor cu adversara din finala Roland Garros

Antena3 Antena3,
SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Cum s-a descurcat romanca in istoria confruntarilor cu adversara din finala Roland Garros

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS in FINALA ROLAND GARROS 2018. Partida este LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player, sambata, de la ora 16:00. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE. Cand joaca Simona Halep finala de la Roland Garros 2018

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep este favorita sa castige editia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citata de EFE dupa ce a fost invinsa.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE. Cand joaca Simona Halep finala de la Roland Garros 2018

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep este favorita sa castige editia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citata de EFE dupa ce a fost invinsa.

Simona Halep, OPTIMISTA inainte de marea FINALA: Am atins cel mai bun nivel al meu

Simona Halep a sustinut ultima conferinta de presa inainte de meciul cu Sloane Stephens in marea finala de la Roland Garros. Romanca a declarat ca este fericita de ceea ce a facut pana acum si ca a atins.

SIMONA HALEP e in finala la ROLAND GARROS. Victorie fabuloasa obtinuta de romanca

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros. Romanca s-a impus in doua seturi in fata Garbinei Muguruza si isi pastreaza fotoliul de lider WTA. Halep 26 de ani) va disputa sambata a patra sa.

Parteneriat excelent pentru Simona Halep

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, a devenit, alaturi de ucraineanca Elina Svitolina, ambasadoare a Dubai Duty Free, partener al WTA, care acorda trofeul de lider mondial la final de.

Ce simplu pare! Asta trebuie sa faca Simona Halep ca sa o invinga pe Sloane Stephens

Fostul numar unu mondial din circuitul ATP a explicat ca romanca trebuie sa arate agresivitate in joc in fata adversarei sale din finala. Simona Halep trebuie sa fie jucatoarea mai agresiva decat Sloane Stephens, a.

Sloane Stephens, zmbetul si marele pericol pentru Simona Halep

Finala, turneul si satisfactia. Ma intorc zambind de la sala principala de conferinte, acolo unde am urmarit-o in direct pe Sloane Stephens. Am dorit sa ii iau un pic pulsul, sa vad, cum se spune pe la noi, in ce ape se scalda. Trebuie sa urc pana la etajul doi, acolo unde mi-a fost casa pret de doua saptamani. Mai mult ca niciodata in toata aceasta perioada, pe holuri redescopar un poster imens care imi da fiori: Jelena impreuna cu trofeul, ipostaza imortalizata cu doar un an in urma.

Roland Garros: Sloane Stephens, adversara Simonei Halep n finala Grand Slam-ului de la Paris

Aflata pentru a patra oara in fata primului sau trofeu de Grand Slam din cariera, Simona Halep o va infrunta in finala de la Roland Garros pe americanca Sloane Stephens 10 WTA). Campioana in 2017 la US Open, Stephens a invins-o in semifinale pe Madison Keys SUA, 13 WTA), scor 6-4, 6-4.

LIVE TEXT Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros. Meciul ajunge in decisiv!

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep a evoluat cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )