Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep: Sper ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau chiar mai bun

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Sper ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau chiar mai bun

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea in China, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca isi doreste ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau. continuă pe Antena3

Simona Halep a plecat in China, pentru turneul de la Shenzen. Face Revelionul cu patru tenismene romance

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea inChina, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca isi doreste ca noul an sa fie la fel ca2014sau chiar mai bun.

Simona Halep a plecat in China cu ganduri mari pentru 2015

Jucatoarea Simona Halep a luat, luni, drumul Chinei unde la inceputul anului 2015 va debuta in primul turneu al sezonului, la Shenzen, unde face figura de principala favorita.

Simona Halep, inainte de plecarea in China: M-am antrenat din greu, ma simt pregatita

Simona Halep, numarul 3 in clasamentul WTA, a declarat, in cursul zilei de luni, la plecarea in China, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca s-a antrenat din greu si ca se simte pregatita.

Wim Fissette si-a gasit o noua eleva dupa despartirea de Simona Halep - Ocupa locul 104 in clasamentul WTA

Wim Fissette si Simona Halep au apucat-o pe drumuri diferite in urma cu cateva saptamani, iar antrenorul din Belgia urma sa o pregateasca pe Madison Keys. Colaborarea a durat insa doar cateva zile, iar acum Fissette si-a gasit o alta eleva: Taylor Townsend, de 18 ani, din SUA, locul 104 in clasamentul WTA. Informatia nu a fost, deocamdata, confirmata oficial de cele doua parti.

Simona Halep a primit de la Mos Craciun un cadou legat de tenis

Campioana noastra Simona Halep si-a petrecut Craciunul in familie si a primit din partea Mosului un cadou legat de activitatea care I-a aduce cele mai mari satisfactii in anul pe care ne pregatim sa-l incheiem.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )