Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a plecat in China cu ganduri mari pentru 2015

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a plecat in China cu ganduri mari pentru 2015

Jucatoarea Simona Halep a luat, luni, drumul Chinei unde la inceputul anului 2015 va debuta in primul turneu al sezonului, la Shenzen, unde face figura de principala favorita. continuă pe Online Sport

Simona Halep a plecat in China, pentru turneul de la Shenzen. Face Revelionul cu patru tenismene romance

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea inChina, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca isi doreste ca noul an sa fie la fel ca2014sau chiar mai bun.

Simona Halep, inainte de plecarea in China: M-am antrenat din greu, ma simt pregatita

Simona Halep, numarul 3 in clasamentul WTA, a declarat, in cursul zilei de luni, la plecarea in China, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca s-a antrenat din greu si ca se simte pregatita.

Simona Halep: Sper ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau chiar mai bun

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea in China, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca isi doreste ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau.

Simona Halep a primit de la Mos Craciun un cadou legat de tenis

Campioana noastra Simona Halep si-a petrecut Craciunul in familie si a primit din partea Mosului un cadou legat de activitatea care I-a aduce cele mai mari satisfactii in anul pe care ne pregatim sa-l incheiem.

Wim Fissette si-a gasit o noua eleva dupa despartirea de Simona Halep - Ocupa locul 104 in clasamentul WTA

Wim Fissette si Simona Halep au apucat-o pe drumuri diferite in urma cu cateva saptamani, iar antrenorul din Belgia urma sa o pregateasca pe Madison Keys. Colaborarea a durat insa doar cateva zile, iar acum Fissette si-a gasit o alta eleva: Taylor Townsend, de 18 ani, din SUA, locul 104 in clasamentul WTA. Informatia nu a fost, deocamdata, confirmata oficial de cele doua parti.

Profetiile lui Nostradamus pentru 2015: Cutremur devastator, eruptia vulcanului Vezuviu si invierea mortilor

Cutremur devastator, eruptia vulcanului Vezuviu si invierea mortilor. Acestea sunt numai cateva dintre profetiile lui Nostradamus pentru 2015. Predictiile sale au fascinant omenirea pentru mai bine de jumatate de.

Fissette, la a doua eleva, de cand a fost demis de Halep. Pe cine va antrena in 2015

Belgianul Wim Fissette, care a antrenat-o pe Simona Halep in 2014, ca mai apoi sa colaboreze cu Madison Keys, si-a gasit o noua eleva, Taylor Townsend, numarul 104 mondial.

Amenzi mai mari pentru soferi

Amenzile pentru contraventiile rutiere vor creste de la 1 ianuarie 2015, odata cu majorarea salariului minim pe economie. Astfel, soferii care incalca prevederile Codului rutier vor plati sume cuprinse intre 195 si 1950 de lei.

Cel mai bun ceas inteligent al anului 2014: Motorola Moto 360 (si asteptarile pentru 2015)

Nu putem inchide anul 2014 fara sa mentionam si cea mai populara categorie de gadgeturi: purtabilele. De la bratari de fitness la ceasuri inteligente si ochelari de tip Google Glass, acestea s-au vrut vedete. Au fost, dar nu au devenit cu adevarat utile. Totusi, putem remarca un ceas util si un etalon in acelasi timp: Motorola Moto 360. Cand discutam de ceasuri inteligente, avem trei lumi mari si late: Samsung, Apple si Google. Cea din urma companie a facut poate [].

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )