Libnet.ro
UNICEF

20:45

Simona Halep: Sunt sanatoasa si sper sa castig cateva meciuri la Wuhan

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Sunt sanatoasa si sper sa castig cateva meciuri la Wuhan

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat ca ii este dificil sa-si pastreze concentrarea la turneele asiatice, programate in finalul seoznului, dar a precizat ca este sanatoasa si spera sa castige. continuă pe Antena3

Obiectivul anuntat de Simona Halep la Wuhan Open

Jucatoarea Simona Halep isi continua in aceasta saptamana parcursul in China, dupa ce in urma cu o saptamana si-a facut incalzirea cu trei meciuri la Guanzghou.

Cand debuteaza Simona Halep la Wuhan Open

Organizatorii turneului WTA Premier 5 de la Wuhan au anuntat programul zilei de marti, iar printre meciuri regasim si disputa dintre Simona Halep si Anastasia Pavlyuchenkova.

Simona Halep la Wuhan: constanteanca a aflat cu cine va juca in primul meci. Misiune facila pentru Simona

Simona Halep va debuta direct in turul II in turneul dotat cu premii totale de peste 2,4 milioane de dolari. Iar primul pas ar trebui sa fie o formalitate pentru locul 2 WTA.

Simona Halep la Wuhan: romanca a aflat cine poate fi prima ei adversara. in ambele situatii, Simona e in avantaj

Simona Halep se pregateste sa debuteze, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan, care va incepe de astazi si se va desfasura pana la 3 octombrie. in afara de ocupanta locului 2 WTA, mai avem patru romance in aceasta competitie.

Simona Halep a aflat ora primul sau meci de la Wuhan - China. Partida va fi televizata si in Romania

Afost stabilit programul zilei de marti de la Wuhan Open, turneu in cadrul caruia Simona Halep va juca direct in turul al doilea.

LIVE TEXT Simona Halep - A. Pavliucenkova: romanca, invincibila in meciurile directe. Wuhan Premier 5

Simona Halep, 2 WTA o intalneste, marti, pe Anastasia Pavliucenkova Rusia), 32 WTA, in turul al doilea al turneului de la Wuhan, de categorie Premier 5.

Irina Begu a urcat pe locul 26 in clasamentul WTA, Simona Halep se mentine pe 2

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, castigatoare saptamana trecuta la Seul, a urcat trei pozitii in clasamentul WTA si ocupa locul 26, cu 1. 866 de puncte, in timp ce Simona Halep se mentine pe pozitia a doua, cu 6. 780 de puncte, conform ierarhiei ce a fost data publicitatii luni, citata de Mediafax.

Simona Halep se mentine pe locul doi in clasamentul WTA. Irina-Camelia Begu a ajuns pe pozitia 26, dupa castigarea turneului de la Seul

Simona Halep se mentine pe pozitia a doua in ierarhia mondiala, cu 6. 780 de puncte, potrivit clasamentului publicat luni, informeaza Mediafax. Irina-Camelia Begu, care a castigat duminica turneul de la Seul,.

FOTO: Simona Halep a primit un cadou de la Klaus Iohannis, de ziua ei

Simona Halep a primit, duminica, un ghivechi cu orhidee albe de la presedintele Klaus Iohannis, cu ocazia zilei de nastere. Sportiva a a postat pe pagina ei Facebook un mesaj de multumire pentru seful statului, caruia i-a multumit pentru gestul facut.

Simona Halep la Wuhan: o sansa istorica pentru a doua jucatoare a lumii in China. Poate egala un nume legendar

Anul trecut, Simona Halep a parasit turneul de la Wuhan, in turul II, fiind invinsa de Muguruza. Astfel, n-are decat 60 de puncte de aparat, putand evolua fara presiunea rezultatului. Totusi, un eventual triumf in China ar insemna enorm pentru ea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )