Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep la Wuhan: constanteanca a aflat cu cine va juca in primul meci. Misiune facila pentru Simona

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Wuhan: constanteanca a aflat cu cine va juca in primul meci. Misiune facila pentru Simona

Simona Halep va debuta direct in turul II in turneul dotat cu premii totale de peste 2,4 milioane de dolari. Iar primul pas ar trebui sa fie o formalitate pentru locul 2 WTA. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Wuhan: romanca a aflat cine poate fi prima ei adversara. in ambele situatii, Simona e in avantaj

Simona Halep se pregateste sa debuteze, saptamana viitoare, la turneul de la Wuhan, care va incepe de astazi si se va desfasura pana la 3 octombrie. in afara de ocupanta locului 2 WTA, mai avem patru romance in aceasta competitie.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 de la Wuhan Open

In ziua cand isi aniverseaza 24 de ani, Simona Halep a aflat cu cine va juca in partida inaugurala de la Wuhan Open, turneu Premier 5 care a debutat duminica in China.

Simona Halep la Wuhan: o sansa istorica pentru a doua jucatoare a lumii in China. Poate egala un nume legendar

Anul trecut, Simona Halep a parasit turneul de la Wuhan, in turul II, fiind invinsa de Muguruza. Astfel, n-are decat 60 de puncte de aparat, putand evolua fara presiunea rezultatului. Totusi, un eventual triumf in China ar insemna enorm pentru ea.

Simona Halep la Wuhan: romanca a scapat de patru adversare periculoase, insa isi poate intalni cosmarul

Eliminata, in sferturi, la Guangzhou, Simona Halep se pregateste pentru al doilea turneu la care va participa in China, in urmatoarea perioada: Wuhan 25 septembrie 3 octombrie).

Simona Halep va intalni o rusoaica in turul 2 la Wuhan

Principala favorita a turneului WTA Premier 5 de la Wuhan, competitie care se va desfasura incepand saptamana care urmeaza, Simona Halep a aflat impotriva cui va juca in turul urmator.

Halep si-a aflat adversara de la Wuhan Premier 5. Cu cine joaca romancele

Simona Halep, principala favorita, va evolua la turneul de la Wuhan, de saptamana viitoare, direct in turul al doilea, impotriva unei jucatoare din top 30 WTA. Romancele si-au aflat adversarele dupa tragerea la sorti a tabloului principal.

WTA Wuhan: Simona Halep o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova in turul doi

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, o va intalni pe Anastasia Pavlyuchenkova, locul 33 mondial, in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Wuhan, China.

Simona Halep va evolua cu Pavliucenkova sau Kuznetova in turul doi la Wuhan

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, este direct calificata in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, faza in care va evolua cu invingatoarea din meciul Anastasia Pavlicenkova, locul 33 WTA - Svetlana Kuznetova, locul 30 WTA, potrivit Mediafax.

La multi ani! Simona Halep a implinit duminica 24 de ani

Simona Halep a implinit, duminica, 24 de ani, a doua jucatoare de tenis a lumii, conform clasamentului WTA, aniversandu-si ziua de nastere in China, unde va participa, saptamana viitoare, la turneul de categorie Premier 5 de la Wuhan.

Simona Halep implineste, astazi, 24 de ani

Simona Halep implineste, astazi, 24 de ani si isi sarbatoreste ziua in China, acolo unde se pregateste pentru turneul de la Wuhan care incepe saptamana viitoare, informeaza B1 TV. A inceput tenisul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )