Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep, terorizata de antrenorul ei! Era foarte dur cu ea, ii vorbea urat, auzisem ca o si injura!

Antena3 Antena3,
Simona Halep, terorizata de antrenorul ei! Era foarte dur cu ea, ii vorbea urat, auzisem ca o si injura!

Corneliu Idu, afaceristul care a sustinut-o financiar pe Simona Halep cand era adolescenta, l-a schimbat pe Bogdan Pandichi, fostul antrenor al tenismenei. Simona Halep a fost sprijinita financiar de omul de afaceri c. continuă pe Antena3

Simona Halep, in bratele lui barbat inainte de Roland Garros. Cum i-a surprins antrenorul sau (FOTO)

Simona Halep asteapta cu nerabdare sa joace la Roland Garros, iar inainte de primul meci incearca sa se relaxeze in timp ce se antreneaza. Sportiva a facut sambata dimineata un.

Simona Halep, in bratele unui barbat inainte de Roland Garros. Cum i-a surprins antrenorul sau (FOTO)

Simona Halep asteapta cu nerabdare sa joace la Roland Garros, iar inainte de primul meci incearca sa se relaxeze in timp ce se antreneaza. Sportiva a facut sambata dimineata un.

Simona Halep, aproape sa rateze Roland Garros: RMN-ul facut dupa finala de la Roma arata ca are un ligament rupt (FOTO)

Vesti proaste pentru Simona Halep! Jucatoarea de tenis din Romania are sanse foarte mari sa rateze al doilea turneu de Grand Slam a anului, cel de la Roland Garros, ca urmare a unei accidentari suferite dupa.

PREZENTARE Roland Garros - Parisul, arta si tenisul: Simona Halep, ar putea fi anul tau - Reuseste Rafael Nadal la decima?

Dupa ce a impresionat in ultima parte a sezonului de zgura trofeu la Madrid, finala la Roma), Simona Halep are toate motivele sa spere la castigarea primului Grand Slam din cariera la Paris are insa nevoie si o recuperare perfecta la glezna accidentata). Cred ca pentru a castiga Roland Garros-ul ea are nevoie sa joace fiecare meci, fiecare game, fiecare punct ca si cand ar fi deja in finala. Fiecare meci este de fapt unul impotriva ta - Mats Wilander, despre Simona Halep. La masculin, Rafael Nadal pare sa fie in pole-position pentru un nou succes ar fi al zecelea - record absolut), mai ales dupa forma aratata in ultima perioada pe suprafata favorita. Ramane de vazut ce parere vor avea insa si Novak Djokovic, Andy Murray, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori, Dominic Thiem sau Alexander Zverev. Marile absente de la Roland Garros: Roger Federer si Serena Williams. Intra in material pentru a vedea o prezentare a turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Simona Halep s-a antrenat sambata alaturi de Anastasija Sevastova

Cap de serie numarul trei, Simona Halep s-a antrenat, sambata, pe terenul 1 de la Roland Garros alaturi de jucatoarea Anastasija Sevastova Letonia - 18 WTA).

Simona Halep increzatoare: Cred ca voi putea juca

Simona Halep, a 3-a pe lista favoritelor la castigarea Roland Garros, este optimista inaintea debutului in competitia pariziana dupa accidentarea suferita in finala de la Roma.

Simona Halep, inainte de inceperea Roland Garros: Ma simt mult mai bine, cred ca pot juca

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, la Paris, inainte de inceperea turneului de la Roland Garros, ca se simte mai bine dupa accidentarea la glezna suferita in finala de la Roma si crede ca va putea juca in cel de-al doilea Grand Slam al anului.

Simona Halep, principala favorita la Roland Garros. Turneul se poate viziona cu streaming live

Simona Halep a fost desemnata astazi favorita numarul 1 de a castiga turneul de tenis de la Roland Garros din acest an.

Roland Garros 2017. Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Paris. Nu va avea o misiune usoara in primul tur

Simona Halep si-a aflat prima adversara din turneul de la Roland Garros 2017, care va incepe duminica in capitala Frantei.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Jana Cepelova, in primul tur

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul trei, se va duela cu Jana Cepelova Slovacia, locul 88 WTA), in primul tur al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2612 seconds )