Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Halep, inainte de inceperea Roland Garros: Ma simt mult mai bine, cred ca pot juca

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, inainte de inceperea Roland Garros: Ma simt mult mai bine, cred ca pot juca

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, la Paris, inainte de inceperea turneului de la Roland Garros, ca se simte mai bine dupa accidentarea la glezna suferita in finala de la Roma si crede ca va putea juca in cel de-al doilea Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Simona Halep increzatoare: Cred ca voi putea juca

Simona Halep, a 3-a pe lista favoritelor la castigarea Roland Garros, este optimista inaintea debutului in competitia pariziana dupa accidentarea suferita in finala de la Roma.

Halep INCERTA pentru Roland Garros! Sportiva face ultimele teste medicale inainte de Grand Slam

Haleps-a accidentat la glezna dreapta, in timpul finalei de la Roma disputata cuElina Svitolina, astfel ca participarea sa la al doilea Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros este pentru.

Halep la French Open: Simona a explicat de ce se teme cel mai mult inainte de Roland Garros

Dupa o serie formidabila de la startul sezonului de zgura, Simona Halep abordeaza al doilea Grand Slam al anului cu mari asteptari.

Mats Wilander, inainte de startul Roland Garros-ului: Odata ce va reusi sa castige un Grand Slam, sunt sigur ca Simona Halep va castiga mai multe

Au mai ramas putine zile pana la startul Roland Garros-ului 28 mai - 11 iunie 2017), competitie de Grand Slam unde Simona Halep este vazuta de specialisti drept una din marile favorite. Mats Wilander expert Eurosport si fost mare campion - castigator a sapte Grand Slam-uri de-a lungul carierei) a precizat intr-un interviu care sunt sansele Simonei sa ridice trofeul pe Philippe Chatrier si ce ii lipseste pentru a face pasul spre cucerirea unor competitii precum Roland Garros-ul, Wimbledon-ul, US Open-ul sau Australian Open.

Halep viseaza la primul Grand Slam al carierei. Sportiva este in mare forma inainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, in ciuda accidentarii din finala de la Roma

Dupa ce s-a impus la Madrid, Simona Halep a fost finalista la Roma, acolo unde o accidentare la glezna a cantarit decisiv in partida cu Elina Svitolina, pe care a pierdut-o in trei seturi.

Simona Halep, principala favorita la Roland Garros. Turneul se poate viziona cu streaming live

Simona Halep a fost desemnata astazi favorita numarul 1 de a castiga turneul de tenis de la Roland Garros din acest an.

Simona Halep, aproape sa rateze Roland Garros: RMN-ul facut dupa finala de la Roma arata ca are un ligament rupt (FOTO)

Vesti proaste pentru Simona Halep! Jucatoarea de tenis din Romania are sanse foarte mari sa rateze al doilea turneu de Grand Slam a anului, cel de la Roland Garros, ca urmare a unei accidentari suferite dupa.

Americanii au descoperit de ce este Simona Halep favorita la Roland Garros Jucatoarea noastra poate da lovitura

Simona Halep a aratat o forma buna pe zgura, fapt imbucurator in perspectiva turneului de la Roland Garros, care incepe pe 28 mai.

Ce a spus Ilie Nastase atunci cand a fost intrebat daca Simona Halep se poate impune in acest an la Roland Garros: Problema este ca...

Ilie Nastase a sustinut o conferinta de presa cu ocazia lansarii turneului Tennis Europe Junior Tour U-14, care va avea loc in perioada 22-28 mai, la Centrul National de Tenis.

PREZENTARE Roland Garros - Parisul, arta si tenisul: Simona Halep, ar putea fi anul tau - Reuseste Rafael Nadal la decima?

Dupa ce a impresionat in ultima parte a sezonului de zgura trofeu la Madrid, finala la Roma), Simona Halep are toate motivele sa spere la castigarea primului Grand Slam din cariera la Paris are insa nevoie si o recuperare perfecta la glezna accidentata). Cred ca pentru a castiga Roland Garros-ul ea are nevoie sa joace fiecare meci, fiecare game, fiecare punct ca si cand ar fi deja in finala. Fiecare meci este de fapt unul impotriva ta - Mats Wilander, despre Simona Halep. La masculin, Rafael Nadal pare sa fie in pole-position pentru un nou succes ar fi al zecelea - record absolut), mai ales dupa forma aratata in ultima perioada pe suprafata favorita. Ramane de vazut ce parere vor avea insa si Novak Djokovic, Andy Murray, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori, Dominic Thiem sau Alexander Zverev. Marile absente de la Roland Garros: Roger Federer si Serena Williams. Intra in material pentru a vedea o prezentare a turneului de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )