Libnet.ro
UNICEF

10:46

Simona Halep: Voi lupta pentru un titlu, mai am multi ani in fata, poate voi reusi a patra oara

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Voi lupta pentru un titlu, mai am multi ani in fata, poate voi reusi a patra oara

Voi lupta, mai am multi ani in fata si sunt sigur ca voi mai avea parte de o asemenea provocare. E pacat ca nu am reusit a treia oara, dar poate voi reusi a patra oara, a spus Simona Halep imediat dupa finala pierduta sambata la Australian Open in fata danezei Caroline Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6). continuă pe Hotnews

Simona Halep, determinare maxima dupa finala pierduta la Australian Open: Voi lupta pentru un titlu, mai am multi ani in fata, poate voi reusi a patra oara

Voi lupta, mai am multi ani in fata si sunt sigur ca voi mai avea parte de o asemenea provocare. E pacat ca nu am reusit a treia oara, dar poate voi reusi a patra oara, a spus Simona Halep imediat dupa finala pierduta sambata la Australian Open in fata danezei Caroline Wozniacki 6-7, 6-3, 4-6).

LIVETEXT Pumnii stransi pentru Simona: Halep si Kerber se lupta pentru un loc in finala de la Australian Open

Simona Halep si Angelique Kerber se intalnesc in semifinalele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

LIVETEXT Pumnii stransi pentru Simona: Halep si Kerber lupta pentru un loc in finala de la Australian Open

Simona Halep si Angelique Kerber se intalnesc in semifinalele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

LIVETEXT Halep si Kerber lupta pentru un loc in finala de la Australian Open. Meciul merge in set decisiv!

Simona Halep si Angelique Kerber se intalnesc in semifinalele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

[P] Ambasada Sustenabilitatii in Romania: primul spatiu de intalnire al celor care lupta pentru o Romanie mai buna

Kaufland Romania, in calitate de partener fondator, alaturi de The CSR Agency, initiator, anunta inaugurarea Ambasadei Sustenabilitatii in Romania, spatiul care aduce la un loc liderii care lupta pentru un mediu economic si o societate responsabila in Romania.

Simona Halep este in finala Australian Open dupa un meci fantastic cu Angelique Kerber: 9-7 in setul decisiv!

Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber in semifinalele de la Australian Open,dupa un meci dramatic: 6-3, 4-6, 9-7! Halep a salvat doua mingi de meci in setul decisiv!.

Cat costa un bilet la finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki si cate tichete mai sunt disponibile la Melbourne

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera ei, in finala la Australian Open, si o va intalni in ultimul act al competitiei pe Caroline Wozniacki.

Corespondenta din Melbourne: Ce poate castiga Simona Halep in finala de la Australian Open, mai mult decat faima si bani

Simona Halep va juca pentru prima data in finala Australian Open, acolo unde cea mai buna performanta romaneasca, din toate timpurile, la simplu, a fost clasarea in sferturile de finala.

Simona Halep, dupa Australian Open: Voi lupta si voi avea o noua sansa la un Grand Slam

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat dupa finala pierduta sambata la turneul Australian Open ca va lupta in continuare si cu siguranta va avea din nou sansa sa joace o finala de Mare Slem.

Simona Halep, inaintea finalei de la Australian Open - Sunt relaxata si voi da totul

Liderul mondial al tenisului feminin, romanca Simona Halep, a declarat, vineri, ca este relaxata si va da totul in finala de sambata a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )