Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Man a fost numita secretar de stat la Ministerul Agriculturii

Antena3 Antena3,
Simona Man a fost numita secretar de stat la Ministerul Agriculturii

Premierul Victor Ponta a numit-o, miercuri, pe Simona Alice Man in functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, potrivit unei decizii a prim-ministrului publicata in Monitorul . continuă pe Antena3

Simona Man, numita secretar de stat la Ministerul Agriculturii, printr-o decizie a premierului

Simona Man, a fost numita miercuri de premierul Victor Ponta in functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, potrivit unei decizii care a fost publicata in Monitorul Oficial,.

Ministerul Agriculturii sustine ca discuta cu institutiile externe despre sustinerea financiara a fermierilor

Fermierii care si-au manifestat nemultumirile fata de situatia actuala din agricultura au primit un raspuns de la Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare din Republica Moldova MAIA), la exact o saptamana de la ultimul lor protest.

Ministerul Agriculturii spune ca in acest an vor fi insamantate cu porumb peste 2,6 milioane de hectare, iar un milion de hectare vor fi cu floarea-soarelui

Suprafata agricola programata pentru insamantari in primavara acestui an se ridica la 4,6 milioane hectare, mai mult de jumatate, respectiv 2,61 milioane hectare, vor fi ocupate cu porumb, iar 1,06 milioane hectare cu floarea-soarelui, potrivit Ministerului Agriculturii, citat de Agerpres. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )