Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simulari Evaluarea Nationala 2017 Subiecte si bareme la simularea examenului de Matematica

Hotnews Hotnews,
 Simulari Evaluarea Nationala 2017 Subiecte si bareme la simularea examenului de Matematica

Elevii de clasa a VIII-a au sustinut joi simularea examenului de matematica din cadrul Evaluarii Nationale. Subiectele au fost publicate de Ministerul Educatiei pe edu. ro. Elevii au avut de rezolvat 3 subiecte, fiecare notat cu 30 de puncte, 10 puncte fiind acordate din oficiu. Subiectele respecta structura celor de la examenul national pe care elevii de gimnaziu urmeaza sa il sustina in vara. continuă pe Hotnews

Acesti prosti care ne testeaza copiii. Profesor, despre evaluarea nationala la romana: Autorul NU a inteles el insusi nimic (FOTO)

Elevii de clasa a VIII-a au inceput luni simularea pentru evaluarea nationala 2017, prima proba fiind de limba romana. La subiectul I s-a dat un fragment din poezia lui Ion Pillat Toamna la.

Simulare Evaluare Nationala 2017: Ce subiecte au primit elevii la Limba romana (FOTO)

Elevii clasei a VIII-a au sustinut luni simularea probei scrise la Limba si literatura romana. Modelul de subiect si barem a fost publicat de Ministerul Educatiei. Elevii au avut de rezolvat mai multe.

Care au fost subiectele la matematica la simularea de la Evaluarea Nationala (FOTO)

Elevii claselor a-VIII-a au sustinut, joi, proba la matematica de la simularea evaluarii nationale. Dupa proba la limba pe care au dat-o luni a venit randul celei la matematica. Iata care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )