Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sindicalistii din Educatie ameninta cu proteste.Salariile bugetarilor nu mai cresc de la 1 iulie 2017

Adevărul Adevărul,
Sindicalistii din Educatie ameninta cu proteste.Salariile bugetarilor nu mai cresc de la 1 iulie 2017

Sindicalistii din Educatie ameninta cu proteste dupa ce Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca bugetarii, inclusiv cei din invatamant, nu vor primi inca majorarile salariale promise. Mai exact, cresterea se va face doar de la 1 ianuarie 2018 cu 25%, urmand ca de la 1 martie 2018 sa fie acordata diferenta. continuă pe Adevărul

Sindicalistii din Educatie si functionarii din Ministerul Tineretului anunta proteste. Motivul: inechitatile din Legea Salarizarii

Sindicalistii din Educatie si functionarii din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului ameninta cu proteste dupa ce Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca bugetarii nu vor primi inca majorarile salariale promise. Mai exact, cresterea se va face doar de la 1 ianuarie 2018 cu 25%, urmand ca de la 1 martie 2018 sa fie acordata diferenta.

Salariile nu mai cresc de la 1 iulie 2017. Ce se intampla cu lefurile medicilor si profesorilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca salariile bugetarilor nu vor creste de la 1 iulie 2017, asa cum a fost anuntat. In plus, aceasta a declarat ca salariile bugetarilor vor creste cu 25% de la 1 ianuarie 2018, aceasta fiind ultima.

Promisiunile PSD, iN AER ! MAJORAREA SALARIILOR BUGETARILOR MAI ASTEAPTA! Olguta a anuntat ca MEDICII si PROFESORII nu primesc bani in plus de la 1 iulie (VIDEO)

Guvernul PSD nu isi respecta promisiunile. Social-democratii le-au promis bugetarilor salarii mari de la 1 iulie 2017, pe care acum nu le pot onora. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti.

Business report: Cum sa economisiti pentru avansul necesar la cumpararea unei locuinte; Bula imobiliara din vara lui 2017. Preturile locuintelor cresc, dar analistii anunta inceputul unei crize; Metroul de Drumul Taberei, din amanare in amanare

Foame de cash: in ciuda dobanzilor de 1% pe zi, romanii se indatoreaza tot mai mult de la IFN-uri. Imprumuturile mici, acordate rapid si pe o. Veste buna pentru deficit: Legea salarizarii vine la pachet cu transferarea la angajat a tuturor contributiilor. Efectul.

Soc in lumea crestina. Ce s-a intamplat cu bucati din creierul unuia dintre cei mai venerati sfinti

Politia a dispus obstacole pe strazi, in nordul Italiei, langa Torino, pentru a prinde un hot care s-a dat drept pelerin si a furat fragmente din creierul lui Giovanni Bosco Don Bosco), unul dintre cei.

Doliu in PSD! S-a stins din viata unul dintre cei mai vechi membri ai partidului

Social-democratul Gheorghe Dima, viceprimarul din Tatarusi, a decedat sambata noapte la varsta de 66 de ani, in urma unui atac cerebral, potrivit realitatea. net. Gheorghe Dima s-a stins din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )