Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sindicalistii din Educatie vor sa se intalneasca cu Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Sindicalistii din Educatie vor sa se intalneasca cu Klaus Iohannis

Sindicalistii din Educatie ii cer presedintelui Klaus Iohannis sa se implice in calitatea sa de mediator intre stat si societate pentru a rezolva problemele din sistemul de invatamant, acuzand ca premierul a tratat cu indiferenta solicitarile de dialog. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Peste 2 milioane de elevi au reinceput fizic scoala. Situatia este buna Am cristalizat domeniile unde vor fi investiti bani europeni din Planul de Rezilienta

Situatia dupa redeschiderea scolilor este buna, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, precizand ca peste 10. 000 de unitati de invatamant functioneaza fizic, iar aproximativ 2 milioane de copii merg la scoala. El a avertizat insa ca pandemia nu s-a terminat, ca trebuie respectate in continuare restrictiile si i-a indemnat pe romani sa mearga sa se vaccineze atunci cand le va veni randul.

Patronatele din turism, apel disperat catre Guvernul Citu si Klaus Iohannis: Voucherele de vacanta contribuiau la supravietuirea sectorului si serviciilor conexe

Reprezentantii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc au trimis vineri o scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis, Premierul Citu dar si Presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor si ministrilor Finantelor, Economiei si Muncii. Acestia sutin ca turismul se afla in prag de colaps iar anularea voucherelor de vacanta si lipsa unor masuri de ajutorare vor duce la prabusirea intregului sector.

Klaus Iohannis, mesaj pentru milioane de romani: Asa invingem pandemia

Klaus Iohannis, mesaj pentru milioane de romani: Asa invingem pandemia. Presedintele Romaniei a tinut o conferinta oficiala de presa joi, 11 februarie, in care s-a adresat populatiei, indemnandu-i pe romani sa mearga sa se vaccineze impotriva coronavirusului. Iohannis a declarat ca lupta cu pandemia inca nu s-a incheiat. Klaus Iohannis, mesaj pentru milioane de romani .

Klaus Iohannis: Suntem departe de a putea spune ca s-a terminat pandemia. Respectati restrictiile si mergeti sa va vaccinati, atunci cand va vine randul! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi, intr-o declaratie de la Palatul Cotroceni, despre evolutia pandemiei de coronavirus si despre campania nationala de vaccinare anti-COVID-19. Seful statului a precizat.

Klaus Iohannis, despre redeschiderea scolilor: Situatia este buna. Peste 10.000 de scoli functioneaza cu prezenta fizica, aproximativ 6.000 de unitati functioneaza in scenariul galben (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul discutiilor cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, ca discutiile s-au axat pe revenirea elevilor, fizic, in scoli,precum si pe locul Romaniei Ed.

Klaus Iohannis: Situatia este buna dupa redeschiderea scolilor! Starea de alerta, prelungita cu o luna

Presedintele Klaus Iohannis face, joi dupa amiaza, o declaratie de presa in contextul aparitiei de noi cazuri de COVID-19 in scoli, dupa reluarea cursurilor in sistem prezential.

Klaus Iohannis, declaratii de la ora 17:15, dupa discutia cu Sorin Cimpeanu

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa joi, de la ora 17:15. Asta in contextul in care azi a avut o discutie la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Cazuri.

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta cu ministrul Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis are, joi, o sedinta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, in contextul reluarii cursurilor in format fizic in cele mai multe dintre unitatile de invatamant.

Klaus Iohannis, sedinta la Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, de la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 14. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Discutia are loc in contextul in care saptamana aceasta a reinceput scoala cu.

Studentii au iesit in strada si ameninta cu proteste mai mari. Cer interventia lui Klaus Iohannis FOTO

Studentii ameninta cu proteste mult mai mari, in cazul in care nemultumirile lor nu vor fi luate in considerare, dupa manifestatiile de astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )