Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un singur roman apare in topul celor mai mari 15 proprietari de paduri din tara noastra

B1 B1,
Un singur roman apare in topul celor mai mari 15 proprietari de paduri din tara noastra

Un singur roman figureaza in clasamentul celor mai mari 15 proprietari de paduri din tara noastra, in functie de suprafata detinuta, potrivit datelor Ministerului Apelor si Padurilor, citate de. continuă pe B1

Topul celor mai ieftine tari pentru petrecerea concediului: ce loc ocupa Romania

BrightSide a realizat un top al celor mai ieftine tari in care turistii pot petrece concediul. Romania ocupa un loc important, preturile din tara noastra atragandu-le atentia celor care au realizat acest clasament.

Guvernul promite Ordonanta de Urgenta pentru angajatii part-time care au taxele mai mari ca veniturile

Guvernul Vasilica Dancila pregateste o Ordonanta de Urgenta pentru marirea salariilor brute ale bugetarilor incadrati cu norme part-time, care acum trebuie sa plateasca taxe mai mari decat salariile nete.

De ce este parasit de clienti unul dintre cele mai mari lanturi de fashion din lume

In timp ce retailerii americani si majoritatea celor europeni sarbatoresc cel mai bun sezon de vanzari din ultimii ani exista si un brand renumit care nu le tine isonul. HM sarbatoreste 70 de ani de la fondare, dar si cel mai sever declin in fata unor rivali mult mai agili.

Averile celor mai bogati oameni din lume s-au redus in urma scaderii bursei din New York

Averile celor mai bogati 500 de oameni din lume s-au micorat cu circa 114 miliarde de dolari, in urma scaderii inregistrate de bursa de la New York, de luni seara, relateaza Bloomberg, citat de Digi24 .

Tara noastra, printre cele mai mari consumuri de energie din UE

Grecia, Malta si Romania au inregistrat in 2016 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al consumului de energie, comparativ cu 2006, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )