Libnet.ro
UNICEF

21:30

Topul celor mai ieftine tari pentru petrecerea concediului: ce loc ocupa Romania

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai ieftine tari pentru petrecerea concediului: ce loc ocupa Romania

BrightSide a realizat un top al celor mai ieftine tari in care turistii pot petrece concediul. Romania ocupa un loc important, preturile din tara noastra atragandu-le atentia celor care au realizat acest clasament. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, in functie de specificul culinar

Restocracy, un site de evaluare si clasificare a restaurantelor, a desemnat premiile pentru rezultatele inregistrate in anul 2017 a celor mai bune restaurante din Bucuresti. Au fost scoase in prim plan cele mai importante bucatarii nationale si cei mai buni bucatari din Capitala.

Misterele celor mai faimoase pesteri din Romania. De unde provin cele mai vechi picturi rupestre si schelete umane

Peste 12. 000 de pesteri se afla in Romania, iar numeroase dintre ele au devenit faimoase pentru legendele si misterele lor.

Tarile Romane, descrise in secolul XVIII: Un tiran stapaneste totul. Dregatoriile sunt date celor mai mari pungasi

Evaluarea din titlu apartine francezului Louis Emmanuel DAntraigues, conte, regalist fanatic si personaj implicat in numeroase comploturi, motiv pentru care a petrecut multi ani in exil prin Europa. La randul lui, englezul Edmund Spencer descoperea ca locuitorii erau la fel de putin preocupati de propria infatisare pe cat erau si de confort, apa si sapunul fiind atat de straine persoanei lor, pe cat era pieptenele parului lor naclait.

A XII-a editie TaxEU Forum. Specialistii celor mai importante companii de consultanta fiscala ofera solutii la provocarile anului

A XII-a editie TaxEU Forum, cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate, va avea loc pe 1-2 februarie 2018 si va reuni specialisti din cele mai importante companii de consultanta fiscala. Evenimentul,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )