Libnet.ro
UNICEF

21:30

Guvernul promite Ordonanta de Urgenta pentru angajatii part-time care au taxele mai mari ca veniturile

B1 B1,
Guvernul promite Ordonanta de Urgenta pentru angajatii part-time care au taxele mai mari ca veniturile

Guvernul Vasilica Dancila pregateste o Ordonanta de Urgenta pentru marirea salariilor brute ale bugetarilor incadrati cu norme part-time, care acum trebuie sa plateasca taxe mai mari decat salariile nete. continuă pe B1

Salariile IT-istilor din privat: Guvernul pregateste o ordonanta de urgenta

Pentru rezolvarea problemei angajatilor din IT din mediul privat exista o ordonanta de urgenta in lucru la Ministerul Finantelor, a declarat marti ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, intr-o conferinta de presa.

Lia Olguta Vasilescu: Vom emite o Ordonanta de Urgenta prin care sa fie acordate sume compensatorii pentru angajatii part-time din sistemul bugetar

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat marti ca Executivul va emite in urmatoarea sedinta o Ordonanta de Urgenta un prin care sa fie acordate sume compensatorii angajatilor part-time din sectorul bugetar. Reamintim ca sindicatele din invatamant reclama faptul ca personalul nedidactic cu jumatate sau un sfert de norma pierde bani din salariu.

Guvernul vine cu noi schimbari in ceea ce priveste situatia angajatilor part-time

Guvernul incearca sa corecteze o aberatie fiscala cu alta aberatie! Executivul va adopta o ordonanta de urgenta pentru ca angajatii de la stat cu jumatate de norma sa nu mai plateasca taxe si.

Proiect: Romanii ar putea plati 2 lei garantie pentru ambalaje, pe care ii vor recupera la reciclare

Ministerul Mediului a lansat in dezbatere publica un proiect de ordonanta de urgenta care prevede ca, pe langa pretul produsului pe care-l cumparam, vom plati inca 2 lei pentru ambalaj, suma reprezentand garantia de reciclare si vor fi.

Mihai Voropchievici, trucuri Feng Shui pentru portofel. Culorile care atrag banii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Adevaruri ascunse,trucuri Feng Shui pentru bani si avutie. Poti sa ai foarte multe energii pozitive si sa nu stii sa iti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )