Libnet.ro
UNICEF

22:00

O singura biserica din Romania poarta hramul acestui sfant. Despre cine este vorba

Antena3 Antena3,
O singura biserica din Romania poarta hramul acestui sfant. Despre cine este vorba

Singurul locas de cult din Romania ce il are ca ocrotitor spiritual pe Sfantul Grigorie Palama si-a sarbatorit miercuri hramul. Situata in campusul Universitatii ,,Politehnica,. continuă pe Antena3

Mare sarbatoare in calendarul crestin ortodox! Multi romani poarta numele acestui sfant

Sfantul Apostol Filip este pomenit in calendarul crestin ortodox la 14 noiembrie. Este unul din cei doisprezece apostoli ai Mantuitorului Iisus.

Scandal intr-o biserica din Botosani

Scandal intr-o biserica din Botosani, reprezentantii Mitropoliei, insotiti de jandarmi si politisti, s-au luat la cearta cu fostul preot al bisericii. Acesta a fost exclus dupa ce a refuzat sa.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Forumul Judecatorilor din Romania: Raportul MCV obliga Parlamentul sa renunte la modificarea legilor justitiei fara sa tina seama de punctul de vedere al CSM

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania arata ca Raportul Comisiei Europene din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare este extrem de critic si cere abandonarea imediata a proiectelor succesive de modificare a legilor justitiei promovate prin Ministerul Justitiei si prin Parlament, cu ignorarea avizelor Consiliului Superior al Magistraturii si a pozitiei ferme a corpului magistratilor.

Schimbari majore. invatamantul din Romania va avea 15 clase obligatorii!

Propunenere cel putin socanta a mai multor senatori si deputati PSD si UDMR. Parlamentarii vor ca invatamantul din Romania sa aiba 15 clase obligatorii, scrie.

Padurile din Romania primesc o noua sansa. Peste 20.000 de arbori au fost plantati in comuna Poieni-Solca din Suceava - VIDEO

Padurile din Romania primesc o noua sansa. Peste 20. 000 de arbori au fost plantati in comuna Poieni-Solca din Suceava pe o suprafata forestiera degradata. 100 de voluntari s-au alaturat proiec.

Lovitura pentru Vladimir Plahotniuc: Oligarhul moldovean a intrat in vizorul procurorilor DIICOT din Romania

Oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc a intrat in vizorul procurorilor DIICOT din Romania. Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova este cercetat pentru constituire a unui grup infractional,.

MagicHOME - refugiul parintilor: Sute de vedete si oameni obisnuiti s-au implicat in campania de strangere de fonduri pentru un centru care sa gazduiasca familiile copiilor bolnavi de cancer din Romania. Cum se poate dona

Parintii copiilor bolnavi de cancer din Romania locuiesc luni intregi pe un scaun in spital. Si tocmai pentru ca acestia au nevoie de un Refugiu, a fost lansata o campanie strangere de fonduri pentru MagicHOME, un centru care va gazdui gratuit familiile acestor copii. Vedete, voluntari si oameni obisnuiti stau non-stop pe un scaun in centrul Bucurestiului, pana se vor strange 100. 000 de SMS-uri necesare finalizarii unui centru pentru familiile copiilor cu afectiuni grave, care necesita tratament departe de casa.

Baia Mare a castigat titlul de Capitala a Tineretului din Romania

Orasul Baia Mare a castigat titlul de Capitala a Tineretului din Romania pentru 2018-2019, intr-o ceremonie care a avut loc la Summitul Tinerilor de la Bacau .

Scandal intr-o biserica din Botosani, provocat de o decizie a Mitropoliei de a numi un alt paroh

Un puternic scandal a avut loc, duminica dimineata, in Biserica Schimbarea la Fata a Domnului din localitatea Schit Oraseni din comuna Cristesti-judetul Botosani, relateaza Agerpres. Scandalul s-a declansat in momentul in care reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei au ajuns la biserica pentru a-l investi pe noul preot paroh, dupa ce preotul satului a fost caterisit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )