Libnet.ro
UNICEF

14:15

SINTEZA ZILEI. 10 ani de reprezentare execrabila a Romaniei de catre Traian Basescu

Antena3 Antena3,
SINTEZA ZILEI. 10 ani de reprezentare execrabila a Romaniei de catre Traian Basescu

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea i-a provocat pe telespectatorii Antenei 3 sa raspunda daca sunt multumiti de felul in care au fost reprezentati in ultimul deceniu. Imaginile. continuă pe Antena3

SINTEZA ZILEI. Noi dezvaluiri in cazul lui Mhai Moldoveanu, victima celei mai mari erori judiciare din istoria Romaniei

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei au fost prezentate noi dezvaluiri in cazul lui Mhai Moldoveanu, victima cele mai mari erori judiciare din istoria Romaniei. in anii 90, Mihai Moldoveanu a fost.

Mihai Moldoveanu, victima cele mai mari erori judiciare din istoria Romaniei, la Sinteza Zilei

In aceasta seara la Sinteza zilei vine Mihai Moldoveanu, ofiterul de armata inchis timp de 16 ani pentru crima. CEDO a declarat procesul sau ca NEECHITABIL si a dispus eliberarea sa imediata. Este probabil.

SINTEZA ZILEI. Mihai Gadea a prezentat cele peste 100.000 de semnaturi ale petitiei initiate de Antena 3

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat cele peste 100. 000 de semnaturi ale petitiei initiate de Antena 3, cea mai semnata din Romania. Mihai Gadea a citit cateva dintre.

Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, record de audienta pe 12 ianuarie

Noul Cod Penal, obiectivele USL si alegerile prezidentiale din 2014 au fost doar cateva dintre subiectele discutate aseara de Mihai Gadea cu premierul Victor Ponta, in exclusivitate, la Sinteza zilei.

Sinteza zilei: Gruparea Ontanu, tun imobiliar de 350 milioane euro

Dezvaluiri explozive, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3: gruparea Ontanu a dat un tun imobiliar de 350 milioane euro. Din acest motiv, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, este chemat.

Autorii jafului secolului, condamnati la 10 ani de inchisoare.

Cei trei barbati implicati in dosarul numit Jaful secolului au fost condamnati la 10 ani de inchisoare cu executare, conform Mediafax. Totodata, cei trei, acuzati de jefuirea unei banci, in iulie 2004, au fost obligati in solidar la plata de daune materiale catre partea civila Sc International CPI Security SRL a 892. 404 de lei si 28. 803 de dolari. Judecatoria Sectorului 1 i-a condamnat pe Petru Nica, Romulus Aurelian Paven si Gabriel Constantin Velescu la 10 ani de inchisoare, iar pe Ionela .

Catalin Ivan (PSD): Victoria Nuland a venit la Bucuresti pentru a transmite felicitari pentru implinirea a 10 ani de la aderarea la NATO, nicidecum pentru a reprosa ceva Guvernului

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, a declarat sambata ca vizita la Bucuresti a asistentului secretarului de stat al SUA Victoria Nuland reprezinta un semnal pozitiv dat Romaniei si o dovada ca parteneriatul strategic functioneaza de ambele parti. ) Victoria Nuland a venit la Bucuresti pentru a transmite, din partea presedintelui Barack Obama, un mesaj de felicitare a Executivului si cetatenilor romani pentru implinirea a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO si nicidecum pentru a reprosa ceva Guvernului, a sustinut Catalin Ivan intr-un comunicat de presa.

Inculpatii din dosarul Jaful secolului, condamnati la 10 ani de inchisoare

Judecatoria Sectorului 1 i-a condamnat pe Petru Nica, Romulus Aurelian Paven si Gabriel Constantin Velescu la 10 ani de inchisoare, iar pe Ionela Popa, iubita lui Velescu, la doi ani si jumatate cu suspendare, in dosarul cunoscut drept Jaful secolului.

Inculpatii din dosarul Jaful secolului au fost condamnati la 10 ani de inchisoare

Inculpatii din dosarul Jaful secolului, Petru Nica, Romulus Aurelian Paven si Gabriel Constantin Velescu au fost condamnati, luni, la 10 ani de inchisoare, iar Ionela Popa, iubita lui Velescu, la doi ani si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )