Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sinteza zilei. La 27 de ani, erou pentru armata, penal pentru DNA

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. La 27 de ani, erou pentru armata, penal pentru DNA

Are 27 de ani si este unul dintre tinerii care fac cinste armatei romane. Are o poveste parca rupta dintr-un film: cu suisuri, cu dureri, cu certitudini, cu iubire, dar si cu lacrimi. Este vorba despre Ciprian N. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea a explicat la Sinteza zilei ce nu se stia despre legea offshore

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, detalii mai putin cunoscute despre legea offshore, legea care vizeaza resursele din Marea.

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu premierul Viorica Dancila. Reactia liderilor de la Bruxelles in cazul protocoalelor si al achitarilor rasunatoare din dosarele DNA

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu premierul Viorica Dancila, realizat de Sabina Iosub la Bruxelles. Viorica Dancila a avut, marti, o intrev.

Consultare nationala la Sinteza zilei. Ce spun romanii despre modul in care si-a luat adio Kovesi de la DNA

Telespectatorii Antena 3 au comentat in termeni duri, la Sinteza zilei, prestatia Laurei Codruta Kovesi in ultimul spectacol pus in scena pe scarile de la DNA. Kovesi, astazi, a dat dovada de nebunie. Nu.

Sinteza zilei. Documente exclusive din ancheta in care Kovesi a fost audiata

In ianuarie 2017, procurorii de la Parchetul General deschideau un dosar penal dupa ce in presa a aparut o inregistrare in care Traian Basescu vorbeste despre informatii pe care le-ar fi primit in legatura.

ULTIMA ORA! Investitii URIASE in Aparare: Romania cumpara echipament de 750 de MILIOANE EURO pentru ARMATA

Romania face o investitie uriasa in Aparare. MapN a lansat o licitatie de circa 750 de milioane de euro pentru achizitia a 3. 265 de platforme multifunctionale pe roti - autocamioane militare, autocisterne,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )