Libnet.ro
UNICEF

21:45

Sinteza Zilei. 700 de milioane de euro, investitii inutile in mandatul Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. 700 de milioane de euro, investitii inutile in mandatul Elenei Udrea

700 de milioane de euro au fost cheltuite in timpul mandatului Elenei Udrea la carma ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului. O suma imensa pompata in proiecte care mai de care mai inutile. Cireasa. continuă pe Antena3

Dumagas Transport SA achizitioneaza echipamente de 4,8 milioane euro

Dumagas Transport SA, firma de transport si logistica de pe piata din Romania, va avea din luna octombrie 60 de noi camioane MAN si 25 de semiremorci Schmitz ce vor completa cele 415 unitati proprii de transport, in urma unei investitii de 4,8 milioane euro, arata un comunicat al companiei remis redactiei.

Lego Romania, cu afaceri de 8,7 milioane euro anul trecut, a ajuns la patru magazine monobrand

Lego Romania, reprezentanta producatorului danez de jucarii Lego, cu afaceri de 8,7 milioane euro pe piata locala anul trecut, a ajuns la o retea de patru magazine monobrand in Romania, dupa deschiderea simultana de vineri a unitatilor din AFI Cotroceni si AFI Ploiesti.

Noi extrageri la Loto. Premiul cel mare este de peste 6,5 milioane de euro

Duminica au loc noi extrageri Loto, Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Super Noroc si Noroc Plus. Report de peste 6,5 milioane euro la Loto 6/49 si de peste 3,7 milioane euro la Joker.

Cancescu, seful CJ Brasov, retinut de DNA pentru atribuire nelegala a contractelor si deconturi fictive de 19 milioane euro

Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, retinut de DNA pentru ca a deturnat 19 milioane de euro prin decontari pentru lucrari ce nu au fost executate si pentru atribuirea nelegala a contractelor de achizitii publice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )