Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sinteza zilei: Adevarul despre Dinu Patriciu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Adevarul despre Dinu Patriciu

Dinu Patriciu a murit, marti, la varsta de 64 de ani, internat fiind intr-un spital din Londra. Moartea omului de afaceri a generat de indata reactii. Jurnalista Adina Anghelescu a vorbit, la Sinteza zilei cu. continuă pe Antena3

Viceprimarul din Navodari, despre Dinu Patriciu: Am avut sperante mari cand a preluat rafinaria Petromidia

Viceprimarul orasului Navodari, Florin Chelaru, a lucrat la Petromidia in vremea cand platforma petroliera a fost preluata de Dinu Patriciu. Inginer la departamentul Comercial, Chelaru vorbeste despre sperantele pe care si le-a facut personalul rafinariei la auzul privatizarii.

Ion Iliescu, despre Dinu Patriciu: Era un om civilizat; am avut contacte slabe dupa ce a intrat in afaceri

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus despre Dinu Patriciu, dupa ce a aflat ca acesta a murit azi dimineata intr-un spital din Londra, ca era un om civilizat, echilibrat, un om de dialog.

Petre Roman, despre Dinu Patriciu: S-a luptat pana in ultima clipa cu boala

Fostul premier Petre Roman a declarat marti, ca Dinu Patriciu s-a luptat cu cancerul, boala de care suferea, pana in ultima clipa si a sperat ca va invinge maladia, adaugand ca a fost, fara nicio indoiala, unul dintre refondatorii PNL dupa.

Dinu Patriciu a murit. Cele mai importante declaratii ale lui Dinu Patriciu despre economie: Banca Nationala a creat o scoala de birocrati care habar nu au de economie. Reprezentantii FMI dau interviuri din toate pragurile pe care intra si vorbesc vrute s

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la varsta de 64 de ani. in ultimii doi ani, de cand problemele de sanatate au inceput sa se agraveze, el a evitat iesirile publice. inainte, insa, de cate ori aparea la evenimente publice, adeseori la conferinte pe teme economice, nu ezita sa-si prezinte viziunea economica, de multe ori contestata.

Cele mai importante declaratii ale lui Dinu Patriciu despre economie

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la varsta de 64 de ani. in ultimii doi ani, de cand problemele de sanatate au inceput sa se agraveze, el a evitat iesirile publice. inainte, insa, de cate ori aparea la evenimente publice, adeseori la conferinte pe teme economice, nu ezita sa-si prezinte viziunea economica, de multe ori contestata.

Dinu Patriciu a murit. Prietenul de suflet al omului de afaceri: Era cel mai bun arhitect dintre petrolisti si cel mai bun petrolist dintre arhitecti

Dinu Patriciu a murit, marti, la varsta de 64 de ani, internat fiind intr-un spital din Londra. Moartea omului de afaceri a generat de indata reactii, una dintre persoanele care a vorbit despre stransa legatura pe care a avut-o cu Dinu Patriciu fiind seful Ordinului Arhitectilor din Romania - filiala Dobrogea, Alexandru Balan.

Cum ne-a schimbat destinul Fundatia Dinu Patriciu!

Nu pot fi ipocrit sa nu recunosc acest gest omenesc al Fundatiei Dinu Patriciu. Si repet chiar nu ma intereseaza toate acuzele, afacerile si toata discutia despre omul Patriciu si celelalte activitati ale sale.

Dinu Patriciu a murit. Marirea si decaderea unui imperiu: cum a facut Patriciu bani, ce avere a avut de fapt si cum a risipit cea mai mare parte din ea

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la 64 de ani. Cel care, pana nu demult, a fost cel mai bogat roman suferea de probleme grave de sanatate de cativa ani. Adevarul va prezinta radiografia tuturor afacerilor mogulului, pornind cu primul sau megabusiness - Rompetrol, dar si parcursul sau in presa romaneasca si falimentarea invariabila a tuturor proiectelor in care a pompat bani Dinu Patriciu.

Dinu Patriciu a murit. Reactiile politicienilor. Orban: Daca erau mai multi ca el, Romania ar fi ajuns departe astazi!

Dinu Patriciu a murit, astazi, la varsta de 64 de ani, internat fiind la un spital din Londra din cauza complicatiilor cauzat de cancerul de care suferea. Adevarul. ro va prezinta principalele reactii ale politicienilor care l-au cunoscut si au lucrat alaturi de Dinu Patriciu.

Dinu Patriciu a murit. Cum il vad cei care au lucrat cu el la Adevarul. Corneteanu: Adora sa traga sforile. Lumea era pentru el o mare tabla de sah

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la 64 ani de ani. Cu cativa ani inainte de a se imbolnavi, Dinu Patriciu a hotarat ca singura incununare demna pentru imperiul de afaceri pe care l-a ridicat ar fi crearea celui mai puternic trust de presa din Romania. insa cum il vad cei alaturi de care a infiintat Adevarul Holding?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )