Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ion Iliescu, despre Dinu Patriciu: Era un om civilizat; am avut contacte slabe dupa ce a intrat in afaceri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ion Iliescu, despre Dinu Patriciu: Era un om civilizat; am avut contacte slabe dupa ce a intrat in afaceri

Fostul presedinte Ion Iliescu a spus despre Dinu Patriciu, dupa ce a aflat ca acesta a murit azi dimineata intr-un spital din Londra, ca era un om civilizat, echilibrat, un om de dialog. continuă pe Wall-Street Ro

Viceprimarul din Navodari, despre Dinu Patriciu: Am avut sperante mari cand a preluat rafinaria Petromidia

Viceprimarul orasului Navodari, Florin Chelaru, a lucrat la Petromidia in vremea cand platforma petroliera a fost preluata de Dinu Patriciu. Inginer la departamentul Comercial, Chelaru vorbeste despre sperantele pe care si le-a facut personalul rafinariei la auzul privatizarii.

Ion Sturza, indoliat:Dinu Patriciu a fost un mare patriot al Romaniei si un antreprenor vizionar

Ex-premier al Republicii Moldova si fost vicepresedinte al grupului Rompetrol, Ion Sturza deplange moartea omului de afaceri roman Dinu Patriciu, pe care il considera un patriot, un antreprenor si un prieten cu litera mare.

Sinteza zilei: Adevarul despre Dinu Patriciu

Dinu Patriciu a murit, marti, la varsta de 64 de ani, internat fiind intr-un spital din Londra. Moartea omului de afaceri a generat de indata reactii. Jurnalista Adina Anghelescu a vorbit, la Sinteza zilei cu.

Petre Roman, despre Dinu Patriciu: S-a luptat pana in ultima clipa cu boala

Fostul premier Petre Roman a declarat marti, ca Dinu Patriciu s-a luptat cu cancerul, boala de care suferea, pana in ultima clipa si a sperat ca va invinge maladia, adaugand ca a fost, fara nicio indoiala, unul dintre refondatorii PNL dupa.

Dinu Patriciu a murit. Prietenul de suflet al omului de afaceri: Era cel mai bun arhitect dintre petrolisti si cel mai bun petrolist dintre arhitecti

Dinu Patriciu a murit, marti, la varsta de 64 de ani, internat fiind intr-un spital din Londra. Moartea omului de afaceri a generat de indata reactii, una dintre persoanele care a vorbit despre stransa legatura pe care a avut-o cu Dinu Patriciu fiind seful Ordinului Arhitectilor din Romania - filiala Dobrogea, Alexandru Balan.

Daianu: Dinu Patriciu a fost un intreprinzator de avengura; ii domina pe ceilalti

Fostul ministru de Finante Daniel Daianu a declarat marti, la RFI, ca Dinu Patriciu era un om de afaceri de o anvergura neobisnuita pentru Romania si, desi nu i-a impartasit intotdeauna viziunea economica, i-a pretuit indrazneala, precizand ca acesta.

Imaginea lui Dinu Patriciu, de la un tanar liberal anticomunist la mogulul transpartinic

Omul de afaceriDinuPatriciu, care s-a stins din viata la varsta de 64 de ani, s-a perindat prin viata publica pornind de la imaginea unui tanar liberal care a luptat impotriva lui Ion Iliescu si.

Ce scriu ziaristii care au lucrat cu Dinu Patriciu. Orcan: I-a lasat pe jurnalisti sa-si faca meseria/ Corneteanu: Mintea mult/ Cartianu: Multumesc, Dinu Patriciu/ Ciocazanu: Anturajul i-a distrus cam tot: si familia si afacerile

Ziaristii care au lucrat cu Dinu Patriciu la ziarul Adevarul, dar care s-au despartit de publicatiile omului de afaceri din diverse motive, scriu despre comportamentul sau de patron de presa. Sabin Orcan scrie ca pentru el ramane unul dintre cei mai remarcabili oameni pe care i-a intalnit iar Razvan Corneateanu noteaza ca Mintea mult. El nu numea asta minciuna. El coafa adevarul. Grigore Cartianu sustine ca i-a stat ca un os in gat dar apreciaza ca n-ar fi intervenit niciodata in politica editoriala chiar si cand era criticat in propriul ziar, motiv pentru care simte nevoia sa-i spuna Multumesc, Dinu Patriciu. Laurentiu Ciocazanu il compara cu ceilalti moguli si retine ca nu era din acelasi film cu Vantu si Voiculescu. Avea patina educatiei si o umbra de bun-simt pe care Vantu si Voiculescu n-o detin nici azi.

Relativistul perfect. Destinul nefericit al lui Dinu Patriciu

Era tratat cu politete trandafirie in redactiile de ziare, ca si in sediile de partid. Campionul atator topuri discuta mairar despre privatizarea Petromidia, despre creantele din Libia sau despre manipularile bursei. N-a lamurit niciodata deficitul democratic aparut din relatia intre corporatismul de cumetrie si mafiile partidelor politice. A pozat ca victima, alaturi de Adrian Nastase, Dan Voiculescu, Gigi Becali sau George Copos.

Dinu Patriciu a murit. Cum il vad cei care au lucrat cu el la Adevarul. Corneteanu: Adora sa traga sforile. Lumea era pentru el o mare tabla de sah

Dinu Patriciu a murit astazi, la Londra, la 64 ani de ani. Cu cativa ani inainte de a se imbolnavi, Dinu Patriciu a hotarat ca singura incununare demna pentru imperiul de afaceri pe care l-a ridicat ar fi crearea celui mai puternic trust de presa din Romania. insa cum il vad cei alaturi de care a infiintat Adevarul Holding?.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )