Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sinteza zilei: Alina Gorghiu dezvaluie numele candidatilor PNL la alegerile locale de anul viitor

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Alina Gorghiu dezvaluie numele candidatilor PNL la alegerile locale de anul viitor

Mihai Gadea i-a cerut copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, sa numeasca cinci persoane cu care liberalii vor sa castige alegerile din 2016. E un exercitiu pe care pot sa il fac cu mare drag, problema. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Alina Gorghiu, despre motivele pentru care PNL nu are un proiect de tara convingator

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit, la Sinteza zilei, de la Antena 3, despre motivele pentru care clasa politica a esuat inca o data in a aduce un proiect de tara convingator. 2015 e un an care nu.

Alina Gorghiu, la Sinteza zilei: PNL nu a avut legitimitatea de a-l propune pe Catalin Predoiu premier

Alina Gorghiu a explicat, la Sinteza zilei, ca PNL nu a venit cu o propunere pentru functia de prim-ministru al Romaniei pentru ca nu a avut legitimitatea sa faca acest lucru. Co-presedintele PNL a subliniat, la.

Cum functioneaza PNL, dupa fuziunea cu PDL. Alina Gorghiu: Ne merge bine pana acum

Alina Gorghiu a vorbit, la Sinteza zilei, despre modul in care se iau deciziile in PNL si despre cum functioneaza acest partid, dupa fuziunea cu PDL. Conducerea unui partid este colectiva. La noi, deciziile se.

Alina Gorghiu, invitata la Antena 3, de la 21.30

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, este invitata luni seara, de la 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, unde va vorbi despre ultimele schimbari politice din formatiunea liberala, criteriile de ingritate recent adoptate la Consiliul Nationale, dar si despre alegerile din 2016.

Sinteza zilei: Imagini document din Epoca de Aur

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, un fragment dintr-un material al BBC, preluat de der Spiegel, despre ce au insemnat cei 25 de ani de regim Ceausescu.

Sinteza Zilei. Presa din Germania confirma dezvaluirile Antena 3

Mihai Gadea a prezentat, duminica seara, in emisiunea Sinteza Zilei, doua anchete care confirma ca tot ce a dezvaluit postul nostru de televiziune despre subiectul defrisarilor ilegale este perfect.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )