Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Fiica lui Gheorghe Dinca a confirmat spusele vecinilor din Caracal: Tatal lui s-a spanzurat. Era alcoolic

Adevărul Adevărul,
Fiica lui Gheorghe Dinca a confirmat spusele vecinilor din Caracal: Tatal lui s-a spanzurat. Era alcoolic

Informatii pe care pana acum le-au dat doar vecinii, au fost confirmate de fiica lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal. Daniela Dinca a dezvaluit motivul pentru care bunicul sau si-ar fi pus capat vietii. continuă pe Adevărul

Interviu cu fiica lui Gheorghe Dinca. in ziua in care Alexandra a fost rapita, nu am oprit sa-mi vad tatal fiindca ma grabeam

Daniela Dinca, fiica inculpatului din cazul Caracal, a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3. Fiica lui Gheorghe Dinca a explicat Eram in interes de serviciu, urma sa.

Ionut este fiul pe care Gheorghe Dinca l-a sunat din inchisoare. Motivul pentru care barbatul a rupt orice legatura cu tatal sau

Ionut Dinca este fiul lui Gheorghe Dinca, pe care criminalul din Caracal l-a sunat din inchisoare. Barbatul este singurul care nu a fost audiat la DIICOT Bucuresti. Ionut are 37 de ani si a absolvit Liceul.

Declaratii socante facute de fiica lui Gheorghe Dinca in fata procurorilor: Doi barbati acasa la inculpat in ziua in care a disparut Alexandra

A fost facuta publica prima declaratie facuta de Daniela Dinca in fata procurorilor, mai exact pe data de 27 iulie. Aceasta sustine ca, du doua zile inainte de primul apel al Alexandrei Macesanu, a trecut.

Sotia, fiica si fiul lui Gheorghe Dinca, audiati la DIICOT. Avocat: Banuiala mea legitima este ca s-au intersectat acolo

Audiere cu scandal la DIICOT - structura centrala, unde joi la pranz au ajuns sotia lui Gheorghe Dinca, fiica si unul dintre fiii acestuia. Avocatul familiei Melencu a reclamat ca nu a fost anuntat si ca i se ingradeste accesul la audieri.

Detalii din arest. Ce pretentii are Gheorghe Dinca si cum isi petrece timpul

Gheorghe Dinca este un om cu pretentii, lucru pe care l-a aratat deseori de cand a ajuns pe mana politiei. Ce cerinte le-a adresat oamenilor legii si ce urmareste, de fapt, incupatul? Subliniem ca astazi s-ar fi gasit alte dovezi incriminatorii in gropile din curtea lui Dinca. Dinca, pretentii fara numar in arest Gheorghe Dinca, .

Gheorghe Dinca, adus la Casa Ororilor. Anchetatorii continua cercetarile

Gheorghe Dinca a fost adus din nou de anchetatori in casa ororilor. Cercetarile la fata locului continua la Caracal. Este a 28 a zi de cercetari. Miercuri s-a facut sapaturi in curtea criminalului din.

Avocatul lui Gheorghe Dinca: Procurorii nu au insistat pe ipoteza legaturii lui Dinca cu retele de proxenetism

Unul dintre avocatii din oficiu ai lui Gheorghe Dinca a declarat, joi, la Antena 3 ca procurorii au discuta cu monstrul din Caracal despre activitatea sa din Italia. intrebat daca procurorii au vrut sa afle de l.

Sotia lui Gheorghe Dinca, audiata la DIICOT! imbranceli si nervi, inainte de audierile in cazul Caracal

Imbranceli si vorbe grele la DIICOT! Sotia lui Gheorghe Dinca a ajuns in aceste momente la sediu, urmand sa fie audiata de catre anchetatori. Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu a depus plangere penala impotriva Elenei Dinca, cerand o audiere in cazul adolescentei disparute de cateva luni de zile. Totul s-a petrecut dupa ce Pop a .

Avocatul Tonel Pop: Familia lui Gheorghe Dinca a fost prinsa cu minciuna. Am date ca il acopera pe inculpat. Una din persoane clar a ascuns probe

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, face acuzatii-bomba la adresa rudelor lui Gheorghe Dinca. Tonel Pop acuza familia presupusului criminal ca minte pentru ca Dinca sa scape basma curata si, totodata,.

Cercetarile din curtea lui Gheorghe Dinca au fost incheiate

Criminalistii au terminat cercetarile in curtea lui Gheorghe Dinca. Acestea vor fi reluate incepand de luni. Astazi a fost o noua zi de sapaturi la curtea lui Dinca, ar fi si ultima, spun unele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )