Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sedinta de urgenta la Primaria Capitalei, dupa surparea terenului in zona Eroilor

România Liberă România Liberă,
Sedinta de urgenta la Primaria Capitalei, dupa surparea terenului in zona Eroilor

La aceasta ora are loc o sedinta de urgenta la Primaria Capitalei, convocata de primarul general interimar, Razvan Sava, avand ca tema surparea terenului in zona Eroilor din Capitala, anunta Agerpres. La sedinta a fost invitat si prefectul Bucurestiului. La care se adauga sefii mai multor structuri, Politia Rutiera, ISU, Inspectoratul de Stat in Constructii. continuă pe România Liberă

Restrictii de circulatie in zona Eroilor, timp de cel putin o luna, dupa surparea terenului

Traficul in zona Eroilor va fi inchis timp de cel putin o luna, dupa surparea terenului din cauza lucrarilor la metrou.

Care sunt marile prioritati pentru Bucuresti ale candidatului PNL la Primaria Capitalei

Europarlamentarul Cristian Busoi, desemnat de PNL pentru a candida la alegerile pentru Primaria Capitalei, de anul viitor, a declarat sambata, ca marile prioritati pentru Bucuresti sunt construirea unui spital integrat, rezolvarea traficiului rutier si costurile sistemului de incalzire.

Predoiu, presedinte interimar la PNL Bucuresti. Cine este candidatul PNL la Primaria Capitalei

Catalin Predoiu a fost ales presedinte interimar la PNL Bucuresti, iar europarlamentarul Cristian Busoi a fost prezentat candidatul PNL la Primaria Capitalei, a anntat Consiliul National al PNL, citat de Agerpres.

Restrictiile de circulatie in zona Eroilor, mentinute 30 de zile. Surparea terenului ar putea fi din cauza unei greseli de proiectare

Dupa sedinta comandamentului de urgenta la Primaria Capitalei s-a decis mentinerea restrictiilor de trafic in zona Eroilor, acolo unde pamantul s-a tasat din cauza lucrarilor la metrou. Mai multe persoane.

Cartierul Drumul Taberei, sub asediu, dupa surparea de teren de la Eroilor

Surparea de teren din zona Eroilor arunca in aer circulatia din cartierele Drumul Taberei si Militari. Afectat va fi in primul rand Drumul Taberei. Cel mai bun exemplu este ca liniile mai multor autobuze, cele mai multe venind din acest cartier, vor fi deviate, anunta directorul RATB, Constantin Tobescu, dupa cum consemneaza Agerpres.

Trafic inchis intre bulevardele Eroilor si Eroilor Sanitari, dupa surparea pamantului. Ce spun ISU si Ministerul Transporturilor

Traficul rutier pe bulevardul Eroilor si pe bulevardul Eroilor Sanitar a fost inchis, sambata la pranz, dupa ce s-a surpat terenul.

Trafic inchis intre bulevardele Eroilor si Eroilor Sanitari, dupa surparea pamantului. Ce spune ISU

Traficul rutier pe bulevardul Eroilor si pe bulevardul Eroilor Sanitar a fost inchis, sambata la pranz, dupa ce s-a surpat terenul.

Adevarul Live. Cristian Busoi, despre candidatura la Primaria Capitalei: PNL trebuie sa fie obligatoriu pe primul loc

In primul interviu dupa ce a fost desemnat candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei, europarlamentarul Cristian Busoi vorbeste, la Adevarul Live de la ora 14. 00, despre lupta pentru Bucuresti, despre codul de integritate al PNL care va fi adoptat maine la Consiliul National, precum si despre provocarile Guvernului Ciolos.

Cristian Busoi s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei: Vom veni in fata bucurestenilor cu solutii la toate problemele

Europarlamentarul PNL, Cristian Busoi, si-a lansat candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Prezent la Teatrul National Bucuresti, in cadrul unei conferinte, candidatul sprijinit de PNL pentru postul de P.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )